Reklama

Reklama

První večeře

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2021, 8x60 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Televize Prima uvede zbrusu novou seznamovací show První večeře se Zdeňkem Pohlreichem! V ní se nezadaní lidé naslepo seznámí u první večeře, na jejímž konci se rozhodnou, jestli se chtějí setkat ještě jednou. To vše za přítomnosti kamer! A protože láska prochází žaludkem, pořadem provede oblíbený kuchař Zdeněk Pohlreich, který bude první setkání hostit ve své pražské restauraci Divinis. Na diváky čeká celkem osm epizod, v každé se představí čtyři páry. Televize Prima bude show, která vznikla podle úspěšného zahraničního formátu First Dates, vysílat každé pondělí večer. (TV Prima)

(více)

Recenze (56)

Olík 

všechny recenze uživatele

Když se podíváte biografii (kterou mu bezesporu závidí kdejaký brněnský herec) našeho zřejmě nejprofláknutějšího šéfkuchaře, tak už se pak ani nedivíte, že na sebe ve svém věku a při svém postavení navlékne masku „krokouše“ (jestli si dobře pamatuji)  a nebo propůjčí tvář další totálně zbytečné reality-TV. Tenhle člověk si prostě ujíždí na kameře a jestli v nějakém rozhoru zase bude tvrdit opak, tak mu nevěřte ani nos mezi očima. Měl by si ale uvědomit, že jeho jméno tančí na hraně hluboké propasti, protože tohle je jeden velký bizár a po odvysílání již natočených dílů přijde rychlý konec. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je evidentně o seznamování jako výměna manželek o výměně. Tedy čím víc bizár dají k sobě, tím víc drama (nebo prdel) z toho kouká. Do toho ty číšníci (vážně se sázejí!?) a fakt, že to musí ještě oběti zacvakat mě doslova položil. To mohli rovnou ke stolu posadit vylepaného nácka a černošku a sázet se za jak dlouho si rozbijou hubu… hlavně že je “zábava”. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Absolutní král guilty pleasure napříč všemi těmi zoufalými reality show, který mě bavil jako už vážně dlouho nic.. Málem jsem se pomočil smíchy !! Zděnda to má všecko moc dobře spočítaný, viď, ty bujóne !? ;) Prachy nesmrděj, ale První, jakkoli by se lépe hodila Poslední, večeře staví všecko na hlavičku.. ()

mariquee odpad!

všechny recenze uživatele

Přišla jsem, viděla jsem a ztratila 8 hodin mého drahocenného času. No asi to tak má někdy každý. Sklouzne prostě do nějakého masochistického modu. Tenhle pořad je zkrátka jeden obrovský product placement, byť přiznaný nutno uznat. Ale právě proto, že je to jedna velká reklama na restauraci, je ohromná škoda že když se tak soustředí na krásně vypadající jídlo, jeho prezentaci a na moc příjemný design prostředí, jako by už pak nezbyly peníze i invence na to co by mělo být pro diváka vlastně hlavním tématem a to by mohlo paradoxně uškodit. Žádná kreativita ani další nápady při přicházení i představování hostů, jedna jediná bizarní dekorace v místnosti, kde nelze nevidět špinavou podlahu a otlučené rohy. A navíc, jak je možné, že si za celou dobu nikdo z produkčního štábu nevšiml těch příšerných fleků na Zdeňkově košili, kterou jak vidno za celou dobu natáčení nevyměnil.  A sakra. Co to zase dělám. Právě jsem ztratila psaním tohoto komentáře dalších deset minut. ()

freezer02 

všechny recenze uživatele

Krásná vizitka pro restauraci pana Pohlreicha. Dva odporní a slizký barmani. Ukrajinský personál. A účast v pořadu, který je naprostou spodinou televizního bizáru :) Přesto dávám jednu hvězdu, za to, že je to až tak hrozné, že je to vlastně místy zábavné. Musím uznat, že Prima má čuch na výběr exotů a labilních lidí do pořadu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • První epizodu vidělo 532 tisíc diváků (share 19,57 %) v cílové skupině 15+. (rakovnik)
  • „Mou úlohou je, aby se lidé v naší restauraci cítili dobře a atmosféra u stolu byla co nejuvolněnější. Za běžného provozu vidíme setkávání lidí nad dobrým jídlem dnes a denně. Restaurace je místo, kde se seznamují, rozcházejí, dostávají výpovědi. My se o ně musíme vždy perfektně postarat a být naprosto profesionální,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)
  • „Myslím, že produkce pořadu vybrala neskutečně pestrou směsici lidí. S otevřenou pusou jsem koukal, když se u stolu začaly probírat sexuální zážitky nebo preference. Za mých mladých let se tyto řeči nevedly,“ řekl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama