Reklama

Reklama

Život po večírku

  • USA Afterlife of the Party
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassie paří jako o život… až o něj opravdu přijde. Po smrtelné nehodě ale dostane šanci napravit všechno, co pokazila, a vysloužit si tak andělská křídla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

scarlock 

všechny recenze uživatele

Jak se ze sobecke blbky stane uvedomela bytost, jen kvuli tomu musi umrit, ale zase muze v rajsky zahrade obstastnovat popikovyho buzka. Obsazeni vsech hercu paradni, az na hlavni herecku. Extremne nesympaticka s hloupou mimikou. Pribeh se vyviji i co se kvality, z naprosteho odpadu do 3*. Davam dve, protoze Justice. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si odpočinout a nekoukat na něco náročného. Líbilo se mi téma tohoto filmu, ale úplně nesnáším "umělotiny" typu mít naprosto dokonale upravené vlasy, dokonalý makeup a nejlepší oblečení na světě....a to bohužel americké filmy umí asi nejlíp :D Pardon - spoiler - je to hepáč...ale ne, děkuji již nikdy více. Ale jedno pozitivum to přeci jen má - je tam krásná ukázka toho, jak se Vám opravdu může stát něco - v tomto případě až fatálního - během vteřiny. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po všech těch depkách a krvácích jsem si chtěl pustit něco blbého, u čeho se budu hloupě culit a vyšlo to tak napůl. Takže blbé to je. A to je asi tak všechno. Hlavní hrdinka je sice celkem sympatická a osvědčená šablona by mi také nevadila, ale ta snaha o vtip je strašně nucená a v závěrečné cca třetině se to zlomí do ještě nucenějšího dojáku. K tomu ta příšerná muzika...............ne, na tohle už asi nemám věk. 15% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Cassie místo, aby prožívala svůj život jen paří a jednou umře. Dostane se kamsi mezi nebem a peklem s tím, že má resty vůči své kamarádce svému otci a své matce a pokud je odčiní půjde do nebe pokud ne do pekla. Potěší hlavní herečka navíc má vždy dobré oblečení a pasují jí to zamrzí originalita jelikož žádná není a odhadnout konec není tak těžké. 60 procent ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Duch (1990) pro současnou instagramovou generaci.Jen ve všech směrech horší a předvídatelnější.Samozřejmě,že to přirovnání je dost nadnesené,ale jádro - srovnání si určitých věcí - je velmi podobné.V tomhle případě hlavní hrdinka dostane šanci srovnat si vztahy se svým otcem,matkou a nejlepší kamarádkou.A niž bych chtěl spoilerovat,je nad slunce jasné,že se jí to nakonec povede a k "prozření" dojde bez nějakého výraznějšího překvapení.Neurazí,nenadchne...40% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • V čase 00:02:24 položí Lisa (Midori Francis) kyblík s jídlem vedle sebe na gauč. Po chvíli, když Lisa a Cassie (Victoria Justice) vstávají z gauče, tak kyblík s jídlem je pryč. (mary800)
  • Film se natáčel v Kapském Městě v JAR. (SONY_)

Reklama

Reklama