Reklama

Reklama

S mladou hospodyňkou Nancy Agletovou (Linda Blairová) se dějí podivné věci. Lékaři si nevědí rady, a tak se mladý kněz obrátí na zkušeného exorcistu v penzi - Otce Jedidiaha Mayiiu (Leslie Nielsen) - a podaří se mu ho přemluvit, aby uspořádal poslední velkou náboženskou show a vyřídil si s ďáblem účty jednou provždy - svým typickým způsobem! (Falcon Home Video)

(více)

Recenze (71)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám Leslieho Nielsena velmi rád, ale jak poznamenal eraserhead666, tak když se nebaví herec, nebude se bavit ani divák, což v tomhle filmu platí dokonale. Jednotlivé scény, které zde jsou, prostě nejsou zábavné, divák se bude cítit trapně už jen proto, že musíte něco takového vůbec sledovat. Jako parodie na "Vymítače ďábla" je to smutné. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch snaživých parodií z devadesátých let, které se inspirovaly genialitou ZAZ týmu, opravdu moc chtěly dosáhnout toho samého a zůstaly jen lacinou kopií. Sem tam ale Bláznivý exorcista dokáže přjít s fórkem, který by se ani v Bláznivých střelách / Žhavých výstřelech neztratil. Není jich moc, ale někdy tam ten nádech poctivé parodie probleskne. Škoda, že je to tak jednou za deset minut. O naprosto příšerném českém dabingu pak lepší pomlčet. Ten musel dávat dohromady někdo posledý démonem. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Achjo, další obrovské zklamání pro mě. Leslie Nielsen je podle mne mistr komiků, a jenom za něj dávám ty dvě hvězdy. Jinak ostatní nestáli za nic. spousta zbytečných pokusů o vtip, které někdy opravdu překročily hranici trapnosti. Toho zvracení bylo také až přespříliš a celkově ten závěrečný boj s ďáblem byl tak divně poslepovaný, že bylo vidět tápání scénáristů, kteří už nevěděli, jak zvednout úroveň nějakým vtipem. ()

Valenta28 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem čekal mnohem více, než jsem viděl. Působil na mne nejdříve jako velice povedená parodie na Vymítače ďábla, která mě skutečně pobaví. Ale mýlil jsem se. Pokud opomenu pár momentů, ve kterých jsem se zasmál nějakému zdařilému dialogu, není zde skoro nic na pobavení. Zkrátka kromě pár vyhrazených momentů je to blbost, která nesplňuje to, co by měla splňovat komedie, nebo parodie. Takže jednu hvězdičku dávám panu Nielsenovi, kterého znám již delší dobu a je vtipný sám o sobě.. A druhou za těch pár zdařilých dialogů, které ovšem byly asi jen tři... Takže slabota. Veliká. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl poprvé asi ve 13 letech a bylo to fajn sice si pamatuju jak jsem se nudil, ale taky jsem se občas bavil. V dnešní době můžu říct že ten film je strašnej. Je sice fajn že tu je můj oblíbenej Nielsen a i Blair, ale bohužel film je dost často prostě stupidní a nevtipný. Je tu sice pár humornejch scén jako třeba scéna s televizí a otočení hlavy, ale celkově je film spíše snůška pokusů o humor. A ten nezabírá. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama