Reklama

Reklama

Lamput

(seriál)

VOD (1)

Lamput je vědecký průlom století. Vnímavý super sliz, který se může přeměnit na cokoliv - pokud si zachová oranžovou barvu. Doktoři Brýlák a Hubeňour jsou vynálezci, kteří se zoufale snaží svůj vynález dostat z nebezpečných situací. (HBO Max)

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ty moje náhlé objevy naprosto neznámých animovaných seriálů mě vždycky mile překvapí. A v tomhle případě mě to překvapilo úplně nejvíc z celé téhle mojí skupiny. Mám za sebou už přes 20 epizod a ani o jedné nemůžu říct, že by se mi nelíbila, dokonce jsem ani nenarazil na vyloženě slabší. Jedná se o takové dvouminutové skeče, dva doktoři se snaží chytit vychytralou oranžovou hmotu jménem Lamput, která se umí proměnit doslova v cokoli a vede to k spoustě vtipným situacím - ať už se epizoda odehrává na jakémkoli místě. A ono to překvapivě funguje, každý ten díl mi dokázal aspoň trochu zvednout náladu a vyvolat minimálně úsměv na tváři (a někdy i víc) a navíc se mi hodně líbí, že když postupem času vypršely nápady, začal se ten seriál soustředit vyloženě na Lamputova dobrodružství, ve kterých se samozřejmě doktoři aspoň na chvíli objeví, ale do toho je tu nějaká minizápletka, která je velmi dobře vedená, vypointovaná a občas přijde i s poměrně chytrou myšlenkou - a vše je to vyprávěné jen a pouze skrze obraz. Možná z toho dělám zbytečně moc než to ve skutečnosti je, ale já si ten seriál naprosto zamiloval a postavu Lamputa jsem si hodně oblíbil už jen kvůli jeho roztomilosti a veselé (a přitom nijak zlé) povaze. Tohle se u mě dostane hodně daleko, možná i mezi oblíbené seriály... Btw, Eye of the Tiger v hindštině je fakt něco :D 5* ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Pěkné animované grotesky. Kratičké epizody založené na neustále se opakujícím jednom nápadu, mají všechny stejnou neklesající úroveň. Obměnami prostředí a situací vytvářejí vtipné scénky, které nenudí a jsou roztomile vtipné. Viděl jsem epizody první a druhé sezóny, které všechny dohromady trvají jen něco málo přes půl hodiny. Každá jedna epizodka má přibližně dvě minuty. ()

Reklama

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Tento Cartoon Network pořad je inspirován starým logem Nickelodeonu, které je oranžové a může měnit svůj tvar. Tvůrce Vaibhav Kumaresh napsal: „Popravdě, původně jsem nápad předhodil Nicku. Neprojevili zájem. Cartoon Networku se to líbilo. Tak je to teď s CN.“ (Vitox)

Reklama

Reklama