Reklama

Reklama

Zásek

  • Francie Huit Rue de l'Humanite (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během pandemie platí v Paříži přísný lockdown a potrhlí obyvatelé jednoho činžáku si musí zvyknout na nový život. A taky jeden na druhého. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Tento snímek není nic jiného než parodie na covid-19. Takže to musíte brát s humorem a nesmíte do něj jít s vážností. Prostě čekejte film, u kterého vypnete mozek nalijete si víno a zasmějete se vtipům kolem pandemie. Postavy jsou fajn, napsané na celkem "crazy" styl. Vtipy byly vtipné, ale s čím jsem měl vážný problém je čas filmu. Dvě hodiny je opravdu moc na tento styl filmu. Místy to opravdu natahovali a myslím si, že kdyby chtěli, tak mohli vystřihnout zbytečné scény a dostaly bychom třeba devadesáti minutový snímek. Konec filmu nám připomněl, že covid vlastně není legrace, ale to zde dali jen proto, aby se lidi, co někoho na covid ztratily prostě nenaštvali. Celkově bych rád zdůraznil, že pandemie je pořád aktivní téma a myslím si, že nebylo vhodné tento film tvořit. Je to jako kdybyste během války natočily film o válce a dělali si z ní legraci,... prostě hodně lidí naštvete. Každopádně nebudu říkat, že jsem se nezasmál, jenže skoro všechny vtipy, které ve filmu jsou, byly už ve dvouminutovém traileru. 7/10 ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Doufala jsem, že tahle epizoda nebude dlouhá natolik, aby se o ní točily filmy, ale samozřejmě na to dojít muselo. Stuck Together ale dokazuje, že to jde udělat chytře, zábavně, odlehčeně a nakonec i velmi dojemně. Zase mě u nějakého filmu překvapuje nízké hodnocení. Osobně bych to viděla mnohem, mnohem výš. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film o obyvateľov jedného baráku počas vypuknutia Covid mánie. Celkom trefne sa podarilo vystihnúť všetky typy, ktoré sa počas tejto frašky v reálnom svete objavili. Popierači, hysterickí hypochondri, chamtivci, snaživí ľudomilovia a aj pár normálnych ľudí sa tu nájde. Ale väčšinou to sú všetko len karikatúry, ktoré po dramatickej stránke príliš nefungujú a ich mikropríbehy ma nezaujali. Čo je problém, lebo film je rozhodne viac dráma ako komédia a stopáž je zbytočne prestrelená. Viac srandy a kratšia stopáž by tomu výrazne prospela. Dany Boon sa tentoraz nevytiahol ani ako režisér a ani ako herec. Ten jeho priposratý hypochonder ma fakt sral. Výsledkom je nenáročná jednohubka. 5/10. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Pandemie, pandemie, tak už o tobě frantíci točí i komedie. Je to takový známý mišmaš z doby covidové se záblesky vtipných momentů jako třeba online výuka a táta ve slipech. Některé postavy šíleně přehrávají a jsou až nesnesitelně trapné. Tvůrci tímhle počinem chtěli dát najevo myšlenku, že máme držet v této době při sobě. Závěr je na komedii nečekaně hořce smutný. 4/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

je fajn,že se Francouzi tentokrát odklonili od toho co v poslední době tvoří primárně (gangsterky,dramata o přistěhovalcích a politicky korektní (ne)komedie) a přišli s normální komedií,která si bere na paškál všechno to okolo covidu.A zábava to není špatná,místy je to dokonce dost vtipné,chvílemi to zvládne zahrát i na vážnější notu,ale že by to bylo něco co bych musel vidět opakovaně se úplně říct nedá.Stopáž je na podobný druh filmu celkem vražedná a postava Dannyho Bonna mi přišla extrémně otravná (a to i přesto,že byla velmi často zdrojem nejlepších fórků)...60% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v Paríži. (MikaelSVK)
  • Vo filme môžeme vidieť len veľmi málo postáv, ktoré nosia rúško. Na začiatku pandémie totiž francúzska vláda naliehala na svoje obyvateľstvo, aby rúška nekupovali, pretože ich potrebovali zabezpečiť hlavne pre nemocničný personál. Aj pri tejto politike sa však zdravotníckym pracovníkom zásoby rúšok rýchlo míňali. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama