Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (225)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Já vím, že už název Vesmír mezi námi by mi měl napovědět, že to bude romantika. A já romantiku opravdu ráda, ale na toto téma bych asi ocenila té romantiky trochu méně. Nehledě na to, že pár věcí mi tam nesedělo. Spoiler: Jelikož se na konci ukázalo, kdo je pravým otcem vesmírného dítěte, tak se mi nechce věřit, že by šupem neposlal astronautku zpátky na zem, po tom co se dozvěděl, že je těhotná. Kor, když to bylo i v jeho moci. A video, kde tam blbne se svým bráchou, ze kterého všichni vyvodili, že onen brácha je jeho otec, tak to už trochu zavánělo incestem. Malinké zklamání a lepší 3h. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Narazila jsem na tenhle film úplně náhodou a moc mile mě překvapil. Britt Robertson mám moc ráda a tady jí to moc slušelo. Kupodivu se k sobě s Asou docela hodili, i když je mezi nima ve skutečnosti takový věkový rozdíl (ve filmu jim je zhruba stejně). Film se samozřejmě neobejde bez typických amerických keců, ale to bych tak nějak skousla. Ta romantická dějová linka byla pro mě asi ze všeho nejdůležitější a těm dvoum jsem hodně fandila. Buď se film lidem líbí a nebo ho úplně ve všem pomlouvají. Co jsem si tady četla pár ostatních komentářů, tak se s pár lidma docela shodnu. Dost věcí ve filmu moc nezapadá do sebe a v ději tak zůstávají nejasné díry. Já to beru tak, jak to je a řeknu si vždycky: Je to jen film, není to realita, takže tak. Při sledování Vesmíru mezi námi jsem se krásně zasnila a o to mi přesně šlo, takže já jsem spokojená :-). 85%. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Premisa zněla zajímavě, čekal jsem mnohem lepší sci-fi drámo, kde by se hrdina musel nějakým způsobem připravovat na misi zpět na Zemi, děj víc přiblížil život na Marsu, potažmo jakékoliv vyrovnávání se se změnou. Ne, že se během první čtvrthodiny dostane na Zemi, stihne tam potkat borku, s níž si do té doby akorát volal „přes internet“ (aneb když neexistuje mezi Zemí a Marsem žádné zpoždění signálu ani v nedaleké budoucnosti), projet značnou část států a aby se neřeklo se ocitnout i na hranici života a smrti. Nelíbilo se mi, že jediné opravdu vykreslené postavy zde tvořila zmíněná úhlavní dvojice, zbytek tu figuroval jen jako výhradně záporná strana, která se je snažila dostihnout a zastavit. Vlastně jsem ani nepochopil, pro koho je tento film určen - nebylo to ani pořádné sci-fi, ale ani rodinný film. Něco nemastného neslaného mezi. /// Viděno na Prima MAX. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Musím ocenit velmi dobrý nápad na zfilmování. Značná část filmu je takové sci-fi dramíčko, u kterého mi po čase začala chybět trochu nějaká akce. Jenže pak se film ztočí úplně jiným směrem, než předpokládáte. A to k romantice. A to byl velmi dobrý krok, protože od toho momentu je ten film TOPový. Asa Butterfield a Britt Robertson jsou skvělá dvojice a naprosto jsem je žral. Bylo to hrozně krásné a dojemné, moc hezky se na to dívalo. Objektivně bych za celý film měl dát 4*, ale ta romantičnost byla tak skvělá, že dávám 5*. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

He he. A tak to dobre zacinalo a navnadilo. Lenze casom spadlo do hrnca s teen- klisoidnou stvaneckou prapoviedkou, kde kazdy pohyb divak predvida a zacina sa nudit. Nepodotahovane seterotypne, deja vu v kazdej siedmej minute. Preco v "kazdom druhom" filme musia (potencionalne originalny )pribeh zasrat nejakym blbym romanikom a nenechaju ho niekde v pusti (?). Nechutilo. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Highland High school in Albuquerque byla použita pro natáčení několika scén během běžné výuky. Toto způsobilo problémy mezi vedením školy a státní filmovou komisí. (tessincolor)
  • Ked Gardner a Kendra idú na Zem, sú v beztiažovom stave. Gardnerove (Asa Butterfield) vlasy sú však v pôvodnom stave, hoci sú dosť dlhé na to, aby sa vznášali. (Astonko)

Reklama

Reklama