Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (225)

coscarelli 

všechny recenze uživatele

He he. A tak to dobre zacinalo a navnadilo. Lenze casom spadlo do hrnca s teen- klisoidnou stvaneckou prapoviedkou, kde kazdy pohyb divak predvida a zacina sa nudit. Nepodotahovane seterotypne, deja vu v kazdej siedmej minute. Preco v "kazdom druhom" filme musia (potencionalne originalny )pribeh zasrat nejakym blbym romanikom a nenechaju ho niekde v pusti (?). Nechutilo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Rozprávka o Marťanovi a Pozemšťanke... Námet síce zaujímavý aj pre náročnejšieho diváka, ale ten príbeh bol asi skôr určený pre deti a mládež. Nehovorím, že to bola nuda, len to bolo celé akosi v mnohých ohľadoch naivné. A to teraz nenarážam len na tisíc fyzikálnych a biologických absurdností, ale aj na to impulzívne správanie hlavných postáv. Nehovoriac o tom, že Asa Butterfield ma absolútne nebaví. Britt mám rád, ale tu mi prišla taká nijaká. Každopádne, aspoň ten námet za niečo stál. Inak žiadna sláva... ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Typická jednoduchá filmová záležitost, která člověka uchvátí srdcervoucím trailerem, jenž nám ale odkryje to všechno povedené na samotném snímku. Oproti tomu ale sympatická mladá dvojice Butterfield/Robertsonová mě i jednotlivě v žádném jejich průměrném filmu nezklamali (výjimkou je možná Brittina Země zítřka). Místy dojemné na 5 hvězd, místy kostrbaté až na ty kruté tři. Vytvořme z toho tedy průměr těchto faktorů. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních padesát (!!!) minut neuvěřitelně nudných a předvídatelných, pak se to trochu zlepší a občas natrefíte i na lehce humornou scénu. Hudba dost otravná .Bohužel je to celé plné levného sentimentu. Představitelka Kendry na pěst. Ostatně to samý platí pro představitelku Tulsy. Příšerná scéna, když Tulsa hraje na klavír v obchoďáku. A ten výbuch? To si snad už dělaj srandu. Oldman neměl šanci to zachránit. Spíš nechápu, jak v něčem takovym mohl hrát. Ale sranda byla, když Gardnera tahali z tý vody ve slowmotion, to jsem se celkem pobavila. Navíc je někdy od dvacátý minuty jasný, kdo je ve skutečnosti jeho fotr. "You're my father!" "Yes!" Fuj. Chtěla jsem dát jednu hvězdičku za celkem pěkné záběry krajiny, ale i to by bylo moc. ()

IviDvo 

všechny recenze uživatele

Okej, všichni dobře víme, že je naprostá blbost, aby astronautka utajila těhotenství a dostala se na Mars... ale budiž, to bychom pak neměli film, a asi by to byla trochu škoda... neříkám, že to musíte bezpodmínečně vidět... ale bylo to takový slaďoučký a dojemný... asi na to zrovna byla nálada. Vizuál je krásný, celý score a soundtrack je povedený, a hlavně Asa Butterfield mě v této roli strašně moc bavil. A ta otázka, co mi bude dlouho zvonit v uších... "What's your favorite thing about Earth?". ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Původní název filmu měl být Out of This World, ale byl změněn na The Space Between Us. (tessincolor)
  • Spaceport America v Novém Mexiku hostil svůj první film na natáčení. V průběhu natáčení bylo na kosmodromu více než 400 členů štábu, herců a komparsu. (tessincolor)
  • Malou roličku si zde během scény ve třídě střihli youtubeři Joey Graceffa a Lele Pons. (Kacitr)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno