Reklama

Reklama

Vánoční hrad

  • USA A Castle for Christmas (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka má na krku velký skandál, a tak radši zmizí do Skotska. Tam jí padne do oka starý hrad a čeká ji tahanice s mrzutým vévodou, který ho vlastní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že v tom hraje pozapomenutá hvězda 80ek (Shieldsová) a k tomu další, prakticky zapadlá (Elwes), přál jsem jim to. Rozjezd byl dobrý, ale nadšení postupně opadávalo, až se proměnilo ve zklamání. Ta chemie nebyla silná a oba měli dobré chvilky (Shieldsová víc), ale celkově se jim postavy nepovedly. Pro mě navíc vedlejší postava nemluvného gaye sice roztomilá svou jehněčí duší v medvědím těle, ale byla to typická vata na zacílení co největšího okruhu diváků. Ještě že byla postava černé recepční pro příběh důležitější. // 42% ()

alisa.upir odpad!

všechny recenze uživatele

Vedle tohohle filmu vypadají filmy Rosamundy Pilcherové jako kvalitní dokumentární tvorba. Je to fakt trapárna. Nic originálního, a všechno strašně cheesy. Pilcherová je taky trapná, ale aspoň do ní vždycky obsazovaly herečky, co měly nějakou mimiku, takže jejich nonverbální projev na plátně byl pořád lepší, než rozšlápnutej muffin. Za to Brooke má tak vyžehlený čelo, že jí z toho spadlo obočí a nemůže s ním absolutně hýbat. Vypadá jako maska Predátora, a je to vyloženě ošklivé… ()

Reklama

Terka_127 

všechny recenze uživatele

Neurazí ani nijak zvlášť nepotěší. Asi jsem sáhla vedle, protože cílovka je trochu starší než já, tak mi bylo spíš trapně. Ale skvěle obsazené, vtipné a k tomu ty skotské přízvuky! Boží :-D Romantický vánoční film o tom, že i Americká kráska může najít štěstí za kopečky, lásku, titul a hrad. I když mi přišlo vlastně smutné, že jako lord a majitel hradu přistoupil na to, že dluhy za něj zaplatí bohatá spisovatelka... ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam bylo sympatičtější obsazení hlavního dua, kdyby tam bylo o trochu více vtipu, bylo by to za více hvězdiček. Nejvíc se mi líbila scéna, kdy se hlavní pár seznamuje při střílení. Celkem fajn byla i parta pletacího klubu. Na dlouhý zimní předvánoční večer po celodenním pečení cukroví, když potřebujete vypnout celé tělo, je tento film ideální. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Brooke Shields to poňala Studenkovej štýlom. Myslela si, že do seba narve kilá botoxu a bude vyzerať mladšie, ale opak sa stal pravdou, presne ako u našej Zdeny. Síce čelo vyžehlené, ale zvyšok taký neforemný, z diaľky ešte ok, z blízka starena nad hrobom. Inak jeden z najslabších vianočných filmov za posledných 10 rokov. Hocijaká Pilcherová má väčší prínos, tu žiadna vianočná atmosféra nesálala. Oni si asi mysleli, že keď tam budú v kuse opakovať melódie ako Deck the Halls či Jingle Bells, tak to bude automaticky atmosféra jak lusk, ale nič takého sa nestalo. A tá romantika, to ako fakt, to bolo tak pre osamelé paničky po päťdesiatke. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama