Reklama

Reklama

Vánoční hrad

  • USA A Castle for Christmas (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka má na krku velký skandál, a tak radši zmizí do Skotska. Tam jí padne do oka starý hrad a čeká ji tahanice s mrzutým vévodou, který ho vlastní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

hn253 

všechny recenze uživatele

Už jsem měla nakročeno k odpadu, ale kvůli úctě ke skotským hradům, krásným lokacím a také pro poměrně slušné výkony ve vedlejších rolích dávám jednu hvězdu. Veškerá bída stojí a padá s Brooke Shields, vůbec neumí hrát a je strašně rozčilující, ve filmu opravdu vadí. Cary Elwes taky již zažil lepší herecké časy. Nuda a "pruda" od začátku do konce. ()

Terka_127 

všechny recenze uživatele

Neurazí ani nijak zvlášť nepotěší. Asi jsem sáhla vedle, protože cílovka je trochu starší než já, tak mi bylo spíš trapně. Ale skvěle obsazené, vtipné a k tomu ty skotské přízvuky! Boží :-D Romantický vánoční film o tom, že i Americká kráska může najít štěstí za kopečky, lásku, titul a hrad. I když mi přišlo vlastně smutné, že jako lord a majitel hradu přistoupil na to, že dluhy za něj zaplatí bohatá spisovatelka... ()

Reklama

Diaconix odpad!

všechny recenze uživatele

Přy sledovani mate neustale nutkani vzit pušku a vyzdobyt obyvak svym rozprzklym mozkem a ulehčit tak to trapeni, kdy Broke misto Skotska se měla raději vrhnut do natačeni zombyje apokalypsy a rozhodně by ušetřila za mejkap i za pracu maskeru. Navrat do Modre laguny už se nikdy hold konat nebude a nezbyva než vzpominat na mladi a prchlu krasu v teple domova důchodcu kaj tento brak snad zaujme. Zdař buch! ()

Kosi.. odpad!

všechny recenze uživatele

Zazobaná světoznámá spisovatelka se rozhodne na dovolené koupit hrad a přitom ji balí skotský vévoda. Ani na okamžik tenhle počin člověka nepobaví, nedojme ani nezaujme. Hlavní hrdince celej film všichni (snad kromě jejího protějšku) jenom pořád lezou do prdele. Doporučuju vyhnout se tomuhle hradu obloukem (a snad především o Vánocích). Asi bych měl věřit víc komentářům ostatních. :/ ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Za mě zklamání. Byla jsem celkem ráda, že vidím jména Brooke Shields a Cary Elwes, které jsem ve filmu v nějakých výrazných rolích viděla snad... no už je to hodně dávno. Ani mi nevadí, že je to prostě neoriginální romantický kýč (s tím se počítá), ale je to tak hrozně, hrozně natočený. Balancuje to na hraně s německými romantickými filmy z Cornwallu a jim podobným. Když se na scéně poprvé objevil Elwes, nevěděla jsem, jestli náhodou nekoukám na Živí mrtví, dost nezdravá barva a když měl jít do trochu drsňácké polohy, tak mu to moc nešlo. Shields zase předvádí dost křečovité úsměvy a vůbec nevypadá, že si to tam užívá. Vzájemnou přitažlivost jsem jim nevěřila ani za mák. Prostředí bylo krásný (aby ne! Jako Downton!), ale i díky kameře spousta scén působila jako hodně nepovedený kýč. Ale abych jen nehanila... scéna, kdy si Elwes pouští záznam ze show a pak se zamkne, mě dost pobavila. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama