Reklama

Reklama

Mission: Impossible III

  • USA Mission: Impossible III (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ethan Hunt se právě zasnoubil s Julií, ale jejich oslavu naruší žádost tajné služby, aby se Ethan vydal zachránit agentku Lindsey, kterou učil. Po dlouhé době tak vyráží do terénu. V týmu má Luthera, Declana a Zhen. Akce nejprve vypadá úspěšně, ale Lindsey pak v hlavě vybuchne časovaná nálož. Ethanův tým je kritizován, proto se Ethan rozhodne se svým týmem podniknout neschválenou akci, aby si napravili jméno a pomstili Lindsey.  Lindsey unesl Owen Davian, po kterém jde tajná služba už celé roky. Ethan vymyslí plán na únos Daviana ve Vatikánu. Plán je složitý, ale úspěšný. Davian Ethanovi vyhrožuje, že ho zabije před zraky jeho ženy, ale Ethan si myslí, že se nic pokazit nemůže. Když letadlo i se zadrženým přistane v USA, čeká je přesun auty. V tu chvíli na most, po kterém auta jedou, zaútočí ze vzduchu a Davianovi se podaří uniknout. Ethan okamžitě vyrazí pro Julii, Davian se k ní ale dostal první. Davian chce, aby mu Ethan obstaral zařízení, o kterém jsou informace v kufříku, který mu Ethanův tým sebral ve Vatikánu. Ethan má 48 hodin, aby tzv. Zaječí packu získal... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (889)

Matty 

všechny recenze uživatele

Prototyp dokonalého akčňáku 21. století! Králičí pracka je MacGuffinem, který by potřebovala většina současné hollywoodské produkce a zároveň tím, co z M:I 3 činí akční film, jenž dobře zná své diváky. 90% Zajímavé komentáře: Marigold, Visáč, Vitason, castor, Bobek15, Triple H, Cornon ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

A skutočne! "3jka" rapídne lepšia ako druhé pokračovanie, ktoré musel divák doslova pretrpieť. Tento snímok, je oproti svojim dvom predchodcom, ako z inej planéty. Ja nie som milovníkom týchto Bond, ala 007 "non-sense" zážitkov, no musím uznať, že toto vôbec nebola špatná zábava na unudené dopoludnie. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, ale nijak převratné. Abrams to zkusil po svém a zřejmě mu to u diváků vyjde, k čemuž nezbývá než gratulovat. Při bližším ohledání však nelze nevidět kompromisy, kterých se dopustil... Ethan se změnil - příliš mluví a když jedná, nemá to už ten velkolepý říz... Abramsovy dialogy a pečlivě budovaný mikrosvět se možná tváří, že mají hloubku, ale co na tom, když klíčovým scénám chybí důraz? Philip Seymour Hoffman se může stavět na hlavu, Cruise může mluvit česky, ale k ničemu ála průnik do Langley v první díle, se Abrams nepřiblíží ani na vzdálenost dvaceti celuloidových kilometrů... výsledek? Odkoukáno, stráveno a vyloučeno... tenhle film ve vás prostě nezůstane. :) ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Třetí Nemožnost mě velice mile překvapila. O Cruisovi si myslím, že je výborný herec, ale bohužel až moc často končí v nedotaženinách, jakými byly první dva díly téhle špiónské akce. Teď aspoň konečně skončil v kvalitnějším kousku (i když samozřejmě stále nemusí nic moc hrát). Celé je to vkusnější, lépe zabalené než předchozí dva díly, navýsost dobře obsazené, místy i zahrané (přidávám se k proudu a tleskám Hoffmanovi - kdo by ho neměl rád?!), nový režisér všechno pěkně odvyprávěl a k tomu na jedničku zvládl i akční scény, nechybí ani brilantní nápad smrtelně nebezpečné "zbraně" zvané Králičí packa, kterou může být skoro cokoliv si dokážete představit (tj. v celém filmu se neodzvíte víc, než to, že to všichni hledají). Přesto - na můj vkus pořád moc umělé a megalomanské; velice dobrý film, ale pokud chcete mé doporučení na špičkový špionský thriller, sáhněte po sérii o Jasonu Bournovi. 70% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší Mission Impossible. V Abramsově režii se hraje týmová hra, plná emocí Ethana Hunta. Po druhém dílu má film super záporáka, kterého si Hoffman naprosto užívá a jeho rozhovor, nebo spíš monolog po zajetí a odvozu v letadle, kdy Huntovi vyhrožuje, nedostanu z hlavy asi hodně dlouho. Akční scény získaly na realismu a jsou úchvatné. Ať je to scéna na mostě (jedna z nejlepších akcí roku) nebo průnik do Vatikánu, prostě paráda každým coulem. Abrams ukázal, že má i na pořádnou filmovou pecku. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (44)

  • Jako obvykle i tentokrát obstaral Tom Cruise (Ethan Hunt) většinu svých kaskadérských kousků sám. Obešlo se to bez vážnějších zranění, nejhorších bylo několik naražených žeber. (ČSFD)
  • Ve filmu je několikrát zmíněno jezero Wanaka. Nachází se na Novém Zélandě, kde Tom Cruise (Ethan Hunt) natáčel film Poslední samuraj (2003). Jezero si tak zamiloval, že chtěl, aby bylo zmíněno ve filmu. (don corleone)
  • Ethan Hunt (Tom Cruise) se v jedné scéně prokazuje při letištní kontrole falešným pasem. Představuje se jako Pavel Sobotka. (kabeck)

Související novinky

Star Trek 3 v rukách debutanta?

Star Trek 3 v rukách debutanta?

10.05.2014

Hollywoodská studia zřídkakdy vkládají sto a více milionů dolarů do rukou někoho, kdo ještě nikdy nenatočil celovečerní film. V poslední době ale dostali takovou důvěru třeba Rupert Sanders (Sněhurka… (více)

Abrams nenatočí nové Star Wars digitálně

Abrams nenatočí nové Star Wars digitálně

25.08.2013

Posledním dílem ságy, která byla natočena na klasický 35 mm film, byla Skrytá hrozba. V Klony útočí a Pomstě Sithů už Lucas experimentoval s digitálními kamerami. Tvůrci Epizody VII (a dalších) však… (více)

Brutální Nikita se vrací

Brutální Nikita se vrací

23.02.2010

A tentokrát bude nejen krásná a smrtící, ale bude mít i dobré kung-fu. Maggie Q se sice narodila na Havaji (americkému otci a vietnamské matce), ale jméno si udělala v hongkongských filmech plných… (více)

James T. Kirk nebo Ethan Hunt?

James T. Kirk nebo Ethan Hunt?

12.06.2009

Zdá se, že čtvrtá mise je docela „possible“. Dokonce za účasti Cruise a Abramse. Mission: Impossible 3 se jim povedla a přestože nesplnila komerční očekávání, těch 400 milionů dolarů na celosvětových… (více)

Reklama

Reklama