Reklama

Reklama

Mission: Impossible III

  • USA Mission: Impossible III (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ethan Hunt se právě zasnoubil s Julií, ale jejich oslavu naruší žádost tajné služby, aby se Ethan vydal zachránit agentku Lindsey, kterou učil. Po dlouhé době tak vyráží do terénu. V týmu má Luthera, Declana a Zhen. Akce nejprve vypadá úspěšně, ale Lindsey pak v hlavě vybuchne časovaná nálož. Ethanův tým je kritizován, proto se Ethan rozhodne se svým týmem podniknout neschválenou akci, aby si napravili jméno a pomstili Lindsey.  Lindsey unesl Owen Davian, po kterém jde tajná služba už celé roky. Ethan vymyslí plán na únos Daviana ve Vatikánu. Plán je složitý, ale úspěšný. Davian Ethanovi vyhrožuje, že ho zabije před zraky jeho ženy, ale Ethan si myslí, že se nic pokazit nemůže. Když letadlo i se zadrženým přistane v USA, čeká je přesun auty. V tu chvíli na most, po kterém auta jedou, zaútočí ze vzduchu a Davianovi se podaří uniknout. Ethan okamžitě vyrazí pro Julii, Davian se k ní ale dostal první. Davian chce, aby mu Ethan obstaral zařízení, o kterém jsou informace v kufříku, který mu Ethanův tým sebral ve Vatikánu. Ethan má 48 hodin, aby tzv. Zaječí packu získal... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (889)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

A skutočne! "3jka" rapídne lepšia ako druhé pokračovanie, ktoré musel divák doslova pretrpieť. Tento snímok, je oproti svojim dvom predchodcom, ako z inej planéty. Ja nie som milovníkom týchto Bond, ala 007 "non-sense" zážitkov, no musím uznať, že toto vôbec nebola špatná zábava na unudené dopoludnie. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Když jsem film viděl poprvé, nelíbil se mi vůbec. Ale napodruhé už Abramsovi jeho vždy realistický styl žeru. On dokáže, aby vypadala realisticky i ta největší hovadina. V tomhle filmu jsou stejné nesmysly jako v předchozích dílech, ale podáno je to tak lišácky, že bych se dušoval, že všechno, co se tu děje, je i možné. Oceňuju to. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšil asi nejméně ze všech těch letošních hitovek , protože předchozí 2 díly mě zrovna dvakrát neoslovily. Trojka je ale úplně jiná a bezkonkurenčně nejlepší. J. J. Abrams zde předvádí tak trochu filmovou podobu svého seriálu Alias, s tím rozdílem, že tady je té akce ještě o dost víc. A že je to opravdu akční jízda od začátku do konce se přesvědčíte hned na začátku. Celý film plyne velice rychle a ani na chvilku vás nenechá v klidu. Zde na žádnou nudnou scénu nezavadíte, protože se zde pořád něco děje. Ještě, že si Cruise toho Abramsa prosadil. Herci jsou v tomto díle taky parádní. Cruise přesně splňuje očekávání a Hoffman perfektně ztvárnil prvního pořádného záporáka v sérii. Do toho všeho jim ještě stačí sekundovat Ving Rhames se svýma hustejma hláškama, který zde dostal mnohem více prostoru než v předchozích dílech (ještě že tak). Akorát ten Fishburne mi tam nějak neseděl. Mission Impossible 3 je velké překvapení tohoto roku a akční nářez, který už tu dlouho nebyl. Ten jenom počkat, jak na to v listopadu zareaguje Bond :-) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejnadupanější a nejnapínavější díl série.Chyběly mi ovšem některé řemeslné vychytávky, které mě dostaly u Woovy Dvojky... Tady je prostě hlavně akce akce akce, ale ta je zmáknutá na výbornou. Cruise působí dojmem, že se na stará kolena naučil hrát, a Phillip Seymour Hoffman, byt nemá příliš prostoru, je skvělý. V každém případě ale absence nějakého momentu, skutečného vrcholu výrazně vyčnívajícícho nad zbytek je znát. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že když jsem viděl film poprvé, pořád jsem přemýšlel nad spojením Králičí packa a hrozně mě to vytrhávalo z děje. Dnes už vím, že je to jen narážka na Abramsův seriál, ale co ví, i dnes mě trojka velmi baví, i když je zas natočená úplně jiným stylem a je podobně jako dvojka netypická pro sérii. Hrozně rád bych zjistil, že jak by vypadala Mise v režii Joe Carnahana, ale to už je historie. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (44)

  • Natáčanie začalo v júli 2005 v meste Rím, ďalej sa natáčalo v Čine, Nemecku, Taliansku, USA a vo Vatikáne. (Greenpeacak)
  • Zbraně, použité ve filmu, byly samopaly MP 5 a G 26, útočná puška G 36 a odstřelovací pušky M 107. Vrtulníky byly Bell UH-1 Huey a Bell AH-1 Cobra. (K98)
  • Jako režisér druhého natáčecího štábu a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Vic Armstrong. Jeho dcera Nina Armstrong se zúčastnila natáčení jako kaskadérka. Jako kaskadéři na filmu pracovali také Billy D. Lucas a Eric Norris. (Rominator)

Související novinky

Star Trek 3 v rukách debutanta?

Star Trek 3 v rukách debutanta?

10.05.2014

Hollywoodská studia zřídkakdy vkládají sto a více milionů dolarů do rukou někoho, kdo ještě nikdy nenatočil celovečerní film. V poslední době ale dostali takovou důvěru třeba Rupert Sanders (Sněhurka… (více)

Abrams nenatočí nové Star Wars digitálně

Abrams nenatočí nové Star Wars digitálně

25.08.2013

Posledním dílem ságy, která byla natočena na klasický 35 mm film, byla Skrytá hrozba. V Klony útočí a Pomstě Sithů už Lucas experimentoval s digitálními kamerami. Tvůrci Epizody VII (a dalších) však… (více)

Brutální Nikita se vrací

Brutální Nikita se vrací

23.02.2010

A tentokrát bude nejen krásná a smrtící, ale bude mít i dobré kung-fu. Maggie Q se sice narodila na Havaji (americkému otci a vietnamské matce), ale jméno si udělala v hongkongských filmech plných… (více)

James T. Kirk nebo Ethan Hunt?

James T. Kirk nebo Ethan Hunt?

12.06.2009

Zdá se, že čtvrtá mise je docela „possible“. Dokonce za účasti Cruise a Abramse. Mission: Impossible 3 se jim povedla a přestože nesplnila komerční očekávání, těch 400 milionů dolarů na celosvětových… (více)

Reklama

Reklama