Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 3
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (144)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Skoro zázrak. Nemělo by to fungovat a přesto to funguje. Hrané adaptace anime moc Netflix neuměl (Death Note, Cowboy Bebop), ale tohle se povedlo. Hlavně kvůli scénografii, kostýmům, dobře nacastovaným hercům a naprostému trefení správného tónu. Herci se svoje role užívají naplno a jedou naprosto na stejné "hrané anime" vlně. Monology, křičení útoků, emoce nadřeň. Ten herec, co hraje Luffyho je taky perfektní jako shonen protagonista. Ostatní jsou taky super od Zora po drsného velitele mariňáků. Všechni mají masivní charisma a všichni naprosto ví s jakou silou přehnanosti/upřímnosti postavy hrát. Nakonec i emotivní momenty (převážně ve flashbackcích) fungují na jedničku. Ocenit musím i make-up a kostýmy, které naprosto vytvářejí tento "hraný-animákový" styl. Takový pokus na západě jsme tu neměli od Speed Racera. Z původního seriálu jsem viděl jen cca 20 epizod a přišlo mi, že dávalo smysl, co změnili. Například Koby zmizí v anime po první epizodě a pak se dlouho neobjeví, nyní je tu celá mariňácká linka. A hlavní výhoda: Nemusíte sledovat 1000 epizod, aby jste byly v obraze. Lidi, Shanks je "doslova já". Follow you dreams, baby. Pirátství je zločin. Další série doufám brzo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v první polovině a obecně v akčních a nějak jinak dobrodružných scénách našlapaná, zábavná a nápaditá fantasy jízda která funguje jak má (mangu ani anime neznám). Horší je to nicméně v momentech kdy dochází na drama a emoce (a že jich ve druhé polovině je). Tam One piece ztrácí tempo, padá mu řetěz častěji než by si divák přál a nezachrání to ani přehnaně pozitivní Jirka Mádl v hlavní roli. Tak jako tak jde ale o velmi příjemné překvapení, které mě zprvu málem úplně minulo. A to by byla škoda....75% ()

Reklama

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitná adaptácia hlavne po technickej stránke (kamera, strih a dokonca aj fajn CGI). Áno príbeh sa musel skrátiť, upraviť a dokonca aj pozmeniť, čo ortodoxným fanúšikom môže vadiť, ale pre nováčikov skvelé privítanie do tohto šialeného anime/manga sveta. Som zvedavý a teším sa na druhú sériu, a veľmi som rád, že aj vďaka tomuto seriálu množstvo ľudí spozná čaro anime/mangy... ()

Vykuk odpad!

všechny recenze uživatele

Mám fakt rád anime, mangu, hodně srdečních záležitostí, toto jsem v animované podobě neviděl, asi si dám povinnou záležitost, protože si myslím, že v té podobě by to mohlo fungovat, ale tento hraný.. jak to nazvat.. neskutečně nesympatičtí "herci" otřesná výprava, zpracování, to prostě rve oči, uši, všechno... nebo vlastně ani ne.. jen to rychle vypnout.. nechápu ta čísla.. vkus se asi už zase posunul někam, kam já nedohlédnu.. a to jsem se na to celkem dost těšil :( ()

Masrii 

všechny recenze uživatele

Vtipné, akční, vizuálně krásné, hlavní postavy bez výjimky sympatické. Vytknout tomu moc nejde. Anime prakticky vůbec nesleduju, nikdy jsem o tomto neslyšel, ale tahle verze mě více než příjemně překvapila. Luffy je parádně střelený a stejně jako jeho posádka ho nemůžu nenásledovat. Piráti záporáci mají každý taky své kouzlo. První série nám představila původ všech hrdinů no a nezbývá než doufat, že nás čeká parádní podívaná i v budoucnu. 95% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Při souboji na mariňácké základně s místním velitelem Sekerníkem Morganem (Langley Kirkwood) udělá Zoro (Makkenjú Arata) trik, při kterém se stane chyba s rekvizitou a dotyčná pochva s mečem se zkřiví. (CarnTheNunya)
  • Hudba k seriálu byla zahrána Slovenskou filharmonií a nahrána ve Slovenském rozhlasu v Bratislavě. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama