Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 3
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (144)

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Co do vztahů v rámci posádky hrozně hřejivé a pozitivní! Alespoň několik prvních dílů, než se začne hrát na vážnější notu, a začne dominovat trochu ukecanej cringe se scénáristickými loopholes. ___ Kdyby člověk dovedl do důsledku seriálem prezentovaný hodnotový žebříček, jsou hlavní hrdinové v podstatě dost sobeckými lidmi, kteří se řídí striktně pocity a sny a svými preferencemi, což odmítají jakkoliv racionálně filtrovat. Staví sebe nebo své blízké nadevše, čímž v důsledku ohrožují a v některých případech pravděpodobně také ukončují životy tu své, tu svých blízkých a skoro vždy kompletně nezúčastněných bytostí. Ale máme je mít rádi, protože jsou super, takže to radši do důsledku dovádět nebudu. Třeba u Miazakiho ale takovou filtrací procházet nemusím. ___ Pro tu vnitřní hodnotovou nekonzistentnost a pendlování mezi dětinskostí a dospělostí si ale říkám, jestli není anime přeci jen lepší formát než hraný film. Nic, jsem starej a nudnej, sry. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pôvodnú mangu nepoznám, lebo už dávno nemám dvanásť, ale mať dvanásť, tak som paf aj z tohto seriálu. Dnes mi to už ako celok pripadalo divné. Mix detinského humoru a miestami dosť drsného prístupu v akcii a v dabingu sa dočkáme aj pár tvrdých nadávok. Mne to na rozdiel od fanúšikov originálu pripadalo príliš naťahované. Oveľa viac by som privítal, keby to natočili ako dvojhodinový film, pretože tam bolo strašne veľa zbytočnej omáčky. Hlavne tie flashbacky o minulosti všetkých hlavných postáv by som úplne vystrihol. Všetky tie traumy z minulosti mohli uhrať ich predstavitelia v súčasnosti. Celkom ma bavila akcia. Humor ma občas rozosmial a postavy si ma získali.  Ale celkovo ten svet je divný a je tam fakt veľa vaty. Takže raz sa to dalo pozrieť, ale neviem, či si pozriem pokračovanie. No uvidíme. 6/10. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Wealth, fame, power... Gold Roger, the King of the Pirates, obtained this and everything else the world had to offer and his dying words drove countless souls to the seas. "You want my treasure? You can have it! I left everything I gathered together in one place! Now you just have to find it!" These words lured men to the Grand Line. In pursuit of dreams greater than they've ever dared to imagine! This is the time known as the 'Great Pirate Era'! ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svět One Piece je mi zcela cizí a nemám o něm žádné povědomí. Seriál mne nijak nezaujal, je to navzdory jisté brutalitě takové naivní a dětské. Navíc mi připadá, že jsem už podobné scény viděla někde jinde. Z postav mne zaujal jen samuraj. Ostatní mne spíše iritovali, nejvíce asi Monkey D. Luffy, ten mi lezl na nervy přímo ukázkově. Byť ten kluk má fakt boží úsměv. Možná, kdyby mi bylo 12, bych se bavila. Takto jsem se spíše nudila. poctivě jsem vydržela koukat do půlky, pak už jen rychlo jukem a i to bylo až dost. Pořád jsem čekala na nějaký smyslu plný děj, ale ani ťuk. Zjevně nejsem cílová skupina. Za mne trhlá slabota, tak za jednu gumov hvězďuli s odřenýma ušima. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

O nejakym One Piece jsem v zivote neslysel a nebejt hodne povedenejch traileru, asi bych si tenhle serial nikdy nepustil, coz by byla skoda. Prvni serie je v podstate jizda od zacatku do konce, od spis blbnoucich a vtipnejch prvnich dilu po napinavy a vazny posledni dily. Obcas to sice tak divne skace, ze clovek nevi, jestli se ma smat nebo to je mysleny vazne, ale to je jen drobnost. Pribeh tahnouci se celou serii ma velkej potencial, ale i ty dilci veci, co se tu resi, jsou hodne fajn. Navic v podstate jakakoliv trochu hlavnejsi postava je zajimava, ma nejakou historii, svuj pribeh a hlavne je cool. A to ani nezminuju hlavni posadku, to je banda neskutecnejch sympataku v cele s naprosto dokonalym Godoyem, netusim, kde toho kluka nasli, ale v roli je naprosto bozi. K tomu tu jsou na serial hodne obstojny triky, chytlava hudba a ja uz se nemuzu dockat druhy serie. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Buggy (Jeff Ward) se zmíní, že během jeho úvodního čísla chybí lev Richie, čímž odkazuje na jednoho z členů své posádky, který se objevil v anime a manze. Richie je tedy alespoň vyobrazen na malbě, kolem které v jedné scéně procházel Zoro (Makkenjú Arata). Napravo od něj se pak nachází i malba Buggyho pirátů přímo vzatá z mangy. (KaraMikesova)
  • Když Zoro (Makkenjú Arata) na ostrově Sixis zapaluje svíčku, používá sirky s nápisem „Beast of Baldimore“ (Příšera z Baldimore). Tato značka odkazuje na svou mangu, konkrétně na dobu po dějovém oblouku Souostroví Sabaody, kdy Franky skončil na ostrově Karakuri, omylem tam sám sebe zapálil, a protože měl na sobě zrovna tygří kožich, mariňáci si ho spletli s ohnivou tygří příšerou. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama