Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tom DiCillo prostě umí – kriminální zápletka, komediální zápletka, romantická zápletka…….parťáci řešící navzájem svůj zadek, začínající scénáristi v šílených sakách ze sedmdesátých let, polda, kterého při přepadení zastoupí šestiletý chlapec……..zločinci, ochránci zákona, sexy chiropraktičky………originalita, ironie, cynismus, humor i drama a to vše zabalené do dárkového nezávislého balení. Nejlepší role (společně s 21. okrskem) pro Denise Learyho, až nebezpečně přitažlivá Elizabeth Hurley a samozřejmě nesmí chybět Steve Buscemi – Double whammy rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co zplodila americké nezávislá scéna. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako Opravdová blondýnka nebo Život v sedmém nebi, ale Tom DiCillo se silně tlačí do mé režisérské TOPten. Velmi vtipný scénář, Steve Buscemi ač ve vedlejší roli je opět nepřehlédnutelný, překvapí i Elizabeth Hurley - jedna z mála modelek, která hraje, a velmi vtipná vsuvka s dvěma kamarády píšícími scénář v červených kvádrech. Škoda jen, že se občas do humoru a nadsázky vloudí snaha o sociální a psychologickou sondu. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Parodie na americké detektivky a krimikomedie vystavěná na základech amerického nezávislého filmu, jeho typickém originálním humoru i estetice. Není to nejlepší DiCillův film, ale spolehlivě pobaví. V podstatě je to taková filmová konzerva kinematografie 90. let minulého století, byť natočená až na přelomu milenia... ()

winstonik 

všechny recenze uživatele

Ach, tí chlapi a ich frustrácia zo životných neúspechov - tak o tomto sa dá točiť aspoň toľko filmov, čo o láske. Tento patrí k tomu skoro najlepšiemu. Úloha ušitá presne pre Denisa a Steveho. A kto čítal Denisovu Rakovinu nevyléčíš, musí dať tomuto filmu o hviezdičku viac. Navyše, Denis tu hrá naozaj skvele! Aj tá děvčica je pjekná. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná i dojemná komedie! Skvělé vedlejší postavičky (dva scénárističtí "bratři", parťák, co se bojí toho že je gay, nebo puntíčkářský otec-domovník) doplňují ústřední pár, kterému to opravdu sekne, spousta gagů,prostě velmi povedená záležitost. Akorát nechápu, kde zase český distributor vyhrabal tak dementní název. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama