Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, která se na to snaží jít trochu jinak, než cestou zavedených schémat, takže hlavním hrdinou není neprůstřelný a neomylný superpolda, ale spíš smolař, který v rozhodující chvíli selže a to ho poznamená i při další práci. Navíc jeho hlavní konkurent v řadách policie nakonec projeví větší intuici v situaci, kdy je hrdina příliš citově angažovaný. Bouchači přináší řadu zajímavých postav, které tak trochu balancují na hranici komedie, kterou ale nikdy nepřekročí. Výsledkem je slušný, lehce nadprůměrný thriller, který stojí za vidění. Celkový dojem: 65 %. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu jsem zavzpomínal na časy, kdy jsem sám docházel na rehabilitaci se zády. Moje doktorka byla tehdy podobně sympatická, jako Elizabeth, bohužel ale v té době ještě neexistoval onen proslulý cvik na odblokování pátého obratle, a tak naše nejintimnější spojení bylo, když si olízla prst a začala listovat mou složkou. Už jen za to, že Denis na rozdíl ode mě dovezl náklad až do cíle, musím vyvěsit čtvrtou hvězdu. Nehledě na krásnou názornou ukázku toho, že aby bylo něco vtipné, není nutné k divákovi přistupovat jako k uslintanému batoleti s podělanou plínou. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Parodie na americké detektivky a krimikomedie vystavěná na základech amerického nezávislého filmu, jeho typickém originálním humoru i estetice. Není to nejlepší DiCillův film, ale spolehlivě pobaví. V podstatě je to taková filmová konzerva kinematografie 90. let minulého století, byť natočená až na přelomu milenia... ()

Gallienus 

všechny recenze uživatele

Tento film mě rozesmál, hlavní zásluhu na tom měl Steve Buscemi, má sice jen vedlejší roličku, stála však za to a byl to právě tento film, po kterém jsem ho začal brát. Od příběhu toho moc nečekejte, policajt s bolestmi zad, který není u kolegů moc respektován se stává nejdříve terčem vtipů, po vyřešení důležitého případů zase hrdinou. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Ako epizodka kriminalneho serialu by to bolo vyborne a to je presne miesto kde by mal Denis Leary ostat. Zapletka je tak chaba, ze ju urcite vymysleli dvaja borci z filmu, ktori sa snazia napisat originalny scenar. Vtipy som sice postrehol, ale presli okolo mna ako "shakira" v minisukni s leopardim vzorom. Viem, ze by mala byt sexy, ale mne to skratka nic nehovori. Alebo skor "jemu":)) To mi pripomina. Hra tam Elizabeth Hurley a film sa preto urcite oplati vidiet:))))))))) Vlastne je vynikajuci. Tych 72 percent si urcite zasluzi plus aspon jedneho oskara:))) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama