Reklama

Reklama

Neočekávaná láska

(TV film)
  • Česko Když láska klepe na dveře (více)

Obsahy(1)

Když spisovatelka Hannah zdědí chatu své zesnulé babičky, najme svého ovdovělého souseda, místního údržbáře Cola, aby ji pomohl dát do formy a prodat. Ale když spolu Hannah a Cole začnou trávit čas, vytvoří se mezi nimi pouto... (TV Prima)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasická romanťárna v osvedčenom scenári, zoznámia sa, po krátkom váhaní aj zaľúbia, všetko ide, ako má, potom malý problém a nakoniec happy end. Tuctová záležitosť, formát, v ktorom sa menia len postavy a prostredie, scenár na jedno kopyto. Čiže žiadna neočakávaná láska to nebola. Ale má to svoje publikum a herecky to nebolo otrasné. ()

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád zamilované a romantické filmy. Ale to nesmí být v hlavní roli taková, co jí říkáme "kráva". To se všichni nesmí trvale usmívat jako reklama na zubní pastu, to nesmí kráva, co píše první článek do babského časopisu o sobě říkat, že je spisovatelka. Co sestra je dohazovačka až je to trapné, prostě scénáristická úděsnost, herecká hrůza, přiblblá brnkací hudba, a super rodiče kvákají o manželství jako kdyby v něm děti nebyly to podstatné, a tak nakonec je to fakt odpad, kde ten "pravý" vypadá jako tupec a běh na běžkách byla taková otřesnost, že to nešlo ani rozdýchat. Odpad ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Mala romanticka komedie. Vzajemna chemie tu celkem je. Neni to klasicky vanocni film , ale je tu kanadsky snih, zatim odolavajici zmene klimatu jako ne u nas. Jako trinactileti si film uzijete, jinak hrozi cukrovka z premiry cukru. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama