Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejlepší poslední čtyřka vůbec. Máme tu Parvati, která je prostě Parvati. Jedna z nejlepších hráček Survivoru. Amanda je jenom sympatická:D Skvěle zahrála imunitu! Cirie je jedna z nejlepších "neviditelných hráčů", co tu kdy bylo. Místy mi připomínala Sandru z Perlových ostrovů. A snad největším překvapením byli fanoušci, kteří naprosto váleli! Narozdil od Caramoanu tu víc než polovina z nich věděla co vůbec dělat. Například Natalie. Ona měla tak strašně dobou strategickou hru, že doufám že jí uvidim třeba za padoucha v HVV #2. Ta byla z fanoušků rozhodně nejlepší. Tyhle čtyři holky fakt válely. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší z nejlepších. (při troše času navíc komentář snad malinko rozvinu) Hrozí MINISPOILERY!!! Zatím snad jen, že zcela nekriticky zbožňuju "klackovitou" Elizu a taky ......Parvati (a díky nim vlastně i Cirii, Natalii, Alexis, Jasona a zlomeného Pennera s uplakanou Ami). Zamilovanou puťku Amandu a zlobra, co se ještě dokázal držet na uzdě Jamese už méně. Z duše opovrhuji arogantním hlupákem Ozzym, ale to už jsem psal u CI. A také ultraprimitivní hlavohrudí Joelem. Erik Kathy a CHET!!! dodali tomuto survivoskému klenotu lesk a punc superzábavnosti, tak strašně neschopně roztomilou trojici už v žádné jiné sezóně neuvidíte. Snad jediná série, která mě nikdy neomrzí 110% ()

Reklama

Wimy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu jinak než plnej počet. Nikdy jsem Survivora nesledoval, ale když jsem viděl na Coolu nějakej díl jiné série kde byl James, a pak jsem si všiml, že začli dávat tuhle od prvního dílu a James tu byl taky, tak jsem se podíval na první 2 a úplně tomu propadl. SPOILER: Sice to nevyhrál nikdy z mých 2 oblíbenců Ozzyho a Jamese , ale ten aspoň vyhrál cenu za oblíbenost. A celkový vítězství Parvati bylo možná "zasloužený", ale radši bych viděl jako vítězku Amandu. ()

Mikeowka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě úplně nejzábavnější série!!! A ano, chrochtám nad vítězem jako prase! A ještě víc chrochtám, že druhá skončila jako druhá, zhnusila se mi ještě víc a i když jsem si myslela, že to víc už nejde, v budoucí řadě jsem se přesvědčila o opaku. Oh yeah, tahle série FTW! Nikdy jsem nebyla tak spokojená s vítězem :) ()

Spiizy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře, beru, že tato série Survivora patří mezi nejoblíbenější a i fanoušky oceněná jako jedna z nejlepších, nicméně pachuť feminismu, který byl nabídnut partou přiblblých slečen, mi úspěšně zkazila celkový dojem. Ok, není to soutěž jen o fyzické kondici, je to hra plná strategie, taktiky a všeho možného. Ale i přesto základní podstata spočívá v shopnosti přežít v divočině 39 dní. A že nakonec převládá slepičinec, který z 90% tvoří lidé, kteří při každém zrychlení se rozplácnou, oheň neumí rozdělat, valí se tam a celkově vypadají jak týden před smrtí, to je i na mě moc. Ozzy a James borci. Erik sympaťák, ale ještě teď mu asi James děkuje, že mu s přehledem sebral titul největšího idiota v dějinách Survivora. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jeff Probst byl proti účasti Jonna Fairplaye v 16. sérii v Mikronésii. Proti rozhodnutí producentů však nakonec neuspěl. (Kulmon)
  • Kathy Sleckman se do soutěže hlásila celkem 5krát. (Kulmon)
  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)

Reklama

Reklama