Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery-TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 10/10/// PLUS: je toho víc, předně bylo docela odvážné hru zasadit do vnitrozemí, po Africe máme všichni špatné zkušenosti, ale tentokrát se vyplatilo, Gabon je ráj na zemi, navíc je tu vidět obrosvský rozdíl oproti 10té řadě (kterou v televizi dávali před touto) a to především ve střihu, kameře, použití hudebních motivů, vše je o úroveň výš, ve výsledku se na to krásně kouká, soutěžící jsou tentokrát hodně zajímaví a hlavně různorodí (ne jako ve Vanuatu, kde jeden chlap vypadal jako druhý), nejvíc jsem fandin Kenovi (nebo Kennymu?), našel jsem se v něm, to jsem celej já, navíc uvažoval strategicky a těšil jsem se na jeho vztah k Michelle (škoda, že vypadla jako první, je to ten typ holek co se mi líbí), pak je tu štístko Sugar, která jak později ve 20té řadě dokázala, tady měla jen štěstí MÍNUS: tady toho zas tolik není, vadil mi prudič Randy, ze kterého ale udělali na jedné kmenovce pěknýho vola a snad jen fakt, že to nevyhrál Ken a že někteří vypadli dříve než by si zasloužili, díky Sugar byla i ta imunita taková jednostranná záležitost./// Shrnutí: Bylo toho napsáno dost. Snad jen dodám že Gabon rozjel sérii novějších řad hodně dobře./// Celkem 89%/// ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavním tahákem této řady je definitivně výběr lokace. Pravděpodobně na krásnějším místě se žádná série asi dosud neodehrála (snad Čína by možná mohla trochu konkurovat) a sní spojené originální soutěže. Výběr soutěžících taková klasická směska našli se favoriti, našli se dost nesympatičtí hráči. Z počátku mi se mi v hlavě vytanuly vzpomínky na dosti zlé Thajsko, ale naštěstí se série postupně celkem zvedla a celkově ukázala poměrně slušnou hru Oblíbení hráči: Ace, Ken ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože paráda..jak to z prvu nevypadalo, tak se z toho postupem času vyloupla pro mě jedna z nejlepších sérií nejenom proto, že relativně rychle vyfičeli takové ty klasické nevýrazné(mainstreamové, úlisné, tuctové, fešácké)typy(které ale nakonec často vyhrajou), ale HLAVNĚ-snad poprvé vyhrál člověk který si to zasloužil a kterému jsem to ze srdce přál (né za strategii, né za kontrolu hry(ani jedno se nekonalo), ale za to, že tím prošel férově a vnesl do hry zase jednou trochu lidskosti). V průběhu se to přelévá sem a tam, mění se strategie i charaktery(!) jednotlivých hráčů, je to jedna haluz za druhou a v celém tom zábavném chaosu si nemohl být jistý fakt nikdo = Bavil jsem se. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní série okořeněná dokonalou Corinne, odpudivou Sugar, krysím mužem Kennym, ubohou exdopující Crystal, podpantofláckým uplakánkem panákem Mattym, nádhernou Palomou, slizkým zmrdem Acem a dvěma staříky, kteří to nakonec celé ovládli...samozřejmě každý jinak. Největší plus série - nádherné prostředí, největší mínus - naprosto nesmyslná smršť zvratů štábem, která zapříčinila necelistvost a rozháranost celé řady (troufám si tvrdit, že v takto řízené sérii by nedokázali uspět ani "král" Russell či kmotr Mariano). ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná to není nejlepší série ze všech, ale každopádně jsem se zatím u této pobavila nejvíce a to díky Sugar, Crystal a Randymu. Jinak krásné prostředí, zajímaví lidé. Snad poprvé jsem výhru přála více hráčům. Naštěstí vyhrál jeden z nich. Corrine je neodpornější člověk, kterého jsem kdy v této Realityshow viděla. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Na konci v jedné z epizod této série se objeví "In memory Alton Desiree". Alton byl členem produkce, který se utopil v září v roce 2008, když připravoval pod vodou zařízení pro tuto show. (Attta)
  • Série byla filmována v přírodní rezervaci ve Wonga Wongue v provincii Estuaire na západu Afriky. (reich)
  • Ken Hoang je několikanásobný šampion ve hře „Super Smash Brothers“ od Nintenda. Je tam známý pod přezdívkou the King of Smash. (Zix.)

Reklama

Reklama