Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Soutěžící v téhle sérii mi až tak nesedli. Bylo tu pár výjimek, ale oproti Ostrovu vykoupení, který jsem viděla předtím, to pro mě bylo po této stránce docela nezáživné. Z celé série mě nejvíc bavily první díly, kdy to ještě vypadalo na velkou hru. Také finále bylo moc hezky udělané, vítěze bych na začátku tipovala jinak, ale zasloužil si to. Oblíbený kmen: Timbira. Oblíbení: Sierra. Neoblíbení: Debbie. 3,5* ()

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá série plná zajimavých lidí. Couch byl magor, ale ve správném slova smylslu a velice mě bavil. Výherce si to jednoznačně zasloužil a Sierra byla totální kráva, nechápu jak mohla být v top 3 nejoblíbenějších hráčů. Každopádně jedna z nejnapínavějších posledních kmenových rad a vůbec uplně nejlepších reunion show co byly! Doporučuji! ()

Reklama

Lucindajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Jedna z těch lepších řad, strašně moc zajímavých lidí. Zabiják draků coach je za všechny prachy, věčně vykulenej Stephen fakt úsměvnej, (pro mně nepochopitelnej) outsider sympaťačka Sierra, samice Taj, miláček JT a fešáček Brandon. Nevím čím to je ale série ve vnitrozemí mě baví nějak víc. Oblíbenci: Sierra, Taj, Brandon, Spencer ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ikdyž tato série by ode mě mohla dostat vyšší hodnocení už kvůli nádhernému prostředí, musím zůstat u průměru, protože tato soutěž je především o soutěžících a ti, jak se mi zdá, jsou v této sérii jedni z nejslabších. Nevýrazné typy, které se snaží být výrazní jen svou vypatlaností, egoismem atd., například namachrovaný egoista, který se někdy vůbec neposlouchá, někdy se naopak poslouchá rád a hodně - Coach, rádobyvtipný, nesympatický mormon Tyson... ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky Sieře jedna z mých nejoblíbenějších řad Survivoru.. Dragonslayera jsem z hloubi duše nenáviděl a Tysona možná ještě víc.. A tak se s touhle řadou prostě nedalo přestat, byla návyková.. Naprosto neoprávněný vítěz, který za celou řadu v podstatě nijak nehrál, to mi hlava nebere.. Ale jinak jako řada opravdu skvělé ;-) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)
  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)

Reklama

Reklama