Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Je to drsná parta ztracených existencí, z nichž se stali nájemní žoldnéři. Vox Machina se zajímá spíš o snadný výdělek a levné pivo než o ochranu země. Když však království ohrožuje zlo, naše divoká parta si uvědomí, že jedině oni jsou schopni znovu nastolit spravedlnost. Co začalo jako jednoduchá fuška, je nyní příběhem o původu nejnovějších hrdinů Exandrie. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele Pepe_cz123 k tomuto seriálu (2)

Legenda jménem Vox Machina (2022) 

The legend of Vox Machina bylo minulý rok v tehdejší době čistým zjevením. Zjevením které dokazalo překvapit, pobavit a taky poměrně dost zaujmout. Nyní po vydání 3 posledních epizod 2. Série musím říci že takhle se dělá pořadná zábava která dokáže pobavit, zaujmout, vyvolat napětí a v některých případech i dojímat. Seriál má výbornou stylizaci a spolu s fešnou animací jde ruku v ruce. Taky cool zapamatovatelné a sympatické postavy, propracovaný příběh a naprosto dokonalou hudbu nad kterou smekám klobouček. Tohle je Vox Machina a z mých původních 4* po první sérii, tak po druhé sérii měním na 5* a dávám známku 9/10. Tohle nelze nemilovat. ()

Série 2 (2023) (S02) 

Druhá série The legend of Vox Machina je jiná. Jiná než ta první. Jiná ve všech směrech, ale v dobrých směrech. Tam kde totiž ztrácela první série, tak druhá exceluje. Ono se dá vlastně říci že druhá série exceluje ve všem a nebýt dvou epizod kde byly jenom drobné chybičky, tak je dokonalá a neměl bych co bytknout. Líbí se mi ale jak ta druhá série nádherně navazuje, a tam kde první série skončila, tak druhá série začíná. U 2. Série je taky nutno říci že je údernější co se týče emocí, prokreslí nám více ústřední tým, a je tu i o něco více akce. Ve zkratce se dá druhá série Voxe popsat jako jednička na steroidech. Akorát v mnoha ohledech lepší.  9/10. ()

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama