Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vox Machina jsou pozváni do paláce na slavnostní večeři. Percy se tam střetne s vražednými postavami ze své minulosti: tajuplným pánem Sylasem a paní Delilou Briarwoodovými. Když se snaží zjistit něco víc o Briarwoodových, dojde k bitvě. Naši hrdinové následně zjistí, že Percy má mučivou minulost, která v něm zanechala temné dědictví. (Prime Video)

(více)

Recenze (4)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pokiaľ The Legend of Vox Machina bola doteraz temnou show, tak po tomto dieli už vážne neviem čo povedať, nenachádzam tých správnych slov, ktoré by tento seriál náležite vystihli. Príbeh sa tentoraz zameriava prevažne na pištoľníka Percivala, ktorého prenasledujú temné spomienky na jeho minulosť. Ako malý chlapec bol totižto svedkom toho, ako mu rod Briarwood pred očami zmasakroval celú rodinu, a tak sa niet čomu diviť, že z toho máva pravidelne nočné mory. Zrazu sa mu však naskytne nečakaná príležitosť, keď sa po rokoch ukážu na jednom mieste vrahovia jeho rodičov. Percy túto situáciu psychicky vôbec nezvláda a takmer okamžite sa necháva zlákať na krvavú cestu za pomstou, ktorá realisticky zachytáva obrátenú stránku ľudskej osobnosti. Príbeh nás zavedie až do tých najtemnejších zákutí ľudskej duše a mysle. Aj akčná stránka bola vynikajúco prepracovaná, keďže každý jeden hrdina má svoj osobitý štýl boja a schopnosti, ktoré sú báječne zakomponované do celej sekvencie. ()

Perth 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku zamrzelo jednoduché pojetí hostiny (v originále je mnohem víc napětí když se Percy o hostech večírku dozví předem a na hostinu dorazí převlečený za Vaxe, který pak v neviditelnosti sleduje Lorda a Lady Briarwood z blízkosti). Na druhou stranu souboj byl fenomenální. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama