Reklama

Reklama

Co nutí krokodýly utíkat?

  • Francie Mais qu'est-ce qui fait courir les crocodiles ?
všechny plakáty

Obsahy(1)

Zaměstnanci továrny na kempingové vybavení se snaží najít způsob, jak vyjít se svým tyranským šéfem. Toho ale dokáže obměkčit jenom jeden člověk. (Netflix)

Diskuze

Willy Kufalt

Willy Kufalt (hodnocení, recenze)

charles3

Ta Situace je celkem fajn oddechovka, akorát osobně mi moc nesedlo obsazení Jeana Lefebvra, typově se do té hlavní role podle mě moc nehodil... třeba ale budete mít jiný názor. :-)

Pokud bych měl jmenovat za sebe můj nejoblíbenější film s Michelem Serraultem, byla by to určitě Doživotní renta. V nabídce Netflixu se tedy tohle zatím neobjevilo, ale dá se na netu najít včetně českých titulků a určitě stojí za zhlédnutí... velmi jemně uhlazený černý humor, krásná poetická atmosféra a Goscinnyho originální hra s vyprávěním příběhu, nezapomenutelné herecké výkony Serraulta a Galabruho a k tomu navíc procházka 40ti lety francouzské historie! :-)

Willy Kufalt

Willy Kufalt (hodnocení, recenze)

charles3

Já se jako skalní fanda podíval i na tenhle kousek, nelituji a dobrý dojem jsem si Krokodýly určitě nezkazil (to 2 nebo 3 jiné filmy se Serraultem, kde bych byl asi radši, kdybych to nespatřil, bych našel :o)), tady mi bylo určitě velkým potěšením, ale souhlasím s tím, co píšete i v komentáři, že scénář se dal propracovat a rozvinout líp. Mě se osobně od Pointrenauda mnohem víc líbí se stejným obsazením Pod čepicí...

na příspěvěk reagoval charles3

charles3

charles3 (hodnocení, recenze)

Nyní ke shlédnutí na Netflixu s českými titulky, ale pokud máte rádi Serraulta, nakažte si dojem a pusťte si raději jeho lepší filmy, třeba zrovna na Netflixu Krysy z temnot nebo Krást se musí umět).

na příspěvěk reagoval Willy Kufalt

Reklama

Reklama