Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (83)

otík 

všechny recenze uživatele

Správně trhlá akční komedie, která sice od začátku nehýří akčními scénami, ale když přijdou, tak stojí zato. Dva přátelé a jejich třetí přítel - soukromé očko, se dostávají doprostřed honičky za krásnou dívkou, která je dědičkou velkého bohatství a její nevlastní bratr se snaží ji odklidit, aby to bohatství získal sám. Jsou tu nezapomenutelné akční scény, slušné automobilové honičky a hlavně totálně gumoví hlavní tři hrdinové. Velmi podařené. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Lucky Stars tentokrát v Barceloně, ale jinak pořád podle stejného mustru. Takže hodina a čtvrt taková komedie s pár kopy do komparsu a, jak to u Lucky Stars zvykem, vtipy se točí okolo krasne ženy a touhy hrdinů se s ní něco začít. Závěrečná bitka Jackieho s Bennym a Hungovo sermovani jsou sice perfektní, ale čekat na ně tak dlouho, to si raději ten závěr sjedu na YouTube. Když mimo něj pobaví snad už jen product placement s babičkou za volantem... ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě pecka. Akční superkomedie, kde exceluje známá hongkongská trojka Jackie, Biao a Sammo ... Celé se to odehrává v Itálii (- OPRAVA!! Díky uživateli ANDERSONOVI, je to Španělsko ...), což bylo super. Navíc jsem měl pocit, že koukám na italskou komedii, takže jsem se fakt smál 95% jejich střeštěností a vtípků. Třeba i některý dialogy byly fakt na posrání srandovní. Sice se zde časem docela vytrácí akce, ale vše zachrání řežba na konci, kde shlédneme jeden z notoricky známých soubojů - "the very best figt ever": Jackie Chan versus Benny "Tryskáč" Urquidez. Což je fakt naprostá pecka, tak špičkovej souboj se hned tak nevidí (a to nemyslím žádný otloukání, ale drsný, kontaktní a na tělo jdoucí údery a kopy, protiúdery, protihmaty, taktika, kryty ... mazec!!). Kdyby bylo víc akce, dal bych plnej počet. Jinak tohle je jednoznačně jedna z nejlepších "Chanovek" ... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další ze super řady akčních Chanovek. Opět jsem si užil v plné síle. Choreografie je výtečná a finální souboje nemají chybu. Chan a jeho spolukumpáni jsou výborní a i když by film možná trošičku potřeboval zkrátit tak vše naprosto funguje, akční scény, humor a prostě všechno. Těším se na další filmy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Obstojná Chanovka, ktorú drží nad vodou najmä úderné trio v hlavných úlohách. HongKongskí bijci zrejme potrebovali zmenu a tak sa rozhodli skúsiť trošku extotiky a musím usúdiť, že táto zmena vôbec nebola zlou voľbou. Z originálneho prostredia vychádzalo množstvo humorných situácií, ktoré neskôr Jackie využíval najmä v konfrontácii s americkou kultúrou. Pomer akcie a humoru je pomerne vyrovnaný, chcelo by to trošku horlivejšieho strihača, ktorý by dal filmu trošku väčší šmrnc a náboj, pretože miestami som sa trošku nudil. Finálny dojem to ale neskazilo, naopak ho v závere napravilo posledných pätnásť minút plných dokonalých súbojov a choreografických chuťoviek. 80%. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Herec Benny Urquidez, mimo jiné kickboxer s rekordem 58:0, byl do své role velice zapálený, když bojoval se svými protivníky. Při natáčení byl hodně tvrdý. (SG-1)
  • Keith Vitali něšťastně uzemnil i Sammo Hunga kopem do hlavy, ale jelikož byl poučen už z předchozí lekce s Jackiem, nevypadl z role a čekal, dokud Sammo neřekne střih, což se zdálo být jako věčná doba. (SG-1)
  • Dodávka, se kterou jezdí Jackie celý film je Mitsubishi L300 ročník 1984. Taxíky v honičce na konci jsou Peugeoty 504. (dawe82)

Reklama

Reklama