Reklama

Reklama

Rooney

  • USA Rooney
všechny plakáty
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

drackula 

všechny recenze uživatele

Keď som bol prvý krát v UK, Rooney mal vtedy 16 a môj domáci o ňom nonstop rozprával ako o budúcnosti anglického futbalu. Hype, ktorý tento futbalista svojho času vytvoril bol neuveriteľný. Dokument to krásne vystihol a spracoval. Bolo skvelé vrátiť sa do týchto futbalových čias. 80% Amazon ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Rooney je veľká legenda môjho milovaného United a vidieť tento dokument je jednoducho povinnosť pre každého fandu. Úspechy, škandály ale hlavne pokorené všetky možné rekordy...jednoducho bol to pán futbalista so všetkým čo k tomu patrí a pevne verím že sa raz výrazne presadí aj ako manažér a dúfam že aj v Man Utd. 80% ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek Man United a především Rooneyho jsem byl hodně zvědav, jak bude vypadat zpracování tohohle dokumentu o věhlasném útočníkovi, to mě teda ve výsledku úplně nepotěšilo a ani nepřekvapilo, celkově mi tam chyběla troška toho excitementu, ale na druhou stranu potěší rozhovory s bývalými hráči nebo se samotným Waynem, který to má v hlavě uspořádané. Pro fanoušky povinnost, ale nemůžu se vyhnout porovnání s loňským Fergusonem, kde vyhrává právě kouč Rudých ďáblů. Čisté 3* ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(62/2022) / Ale hej, pekne spracované. Nie som fanúšikom ManU, ale napriek tomu ako nesympaticky Wayne Rooney na prvý pohľad vyzerá mi bol vždy sympatický. Nikto mu už nezoberie, aspoň nie tak skoro, prvenstvá ako najmladší gólový strelec Premier League, najmladší strelec anglickej repre a tuším aj najmladší strelec na Euro. Nie je to hviezda typu Messi či Ronaldo, ale vždy mi prišiel viac ľudský. A jeho gól nožničkami, fu, najlepšia reklama na futbal. Dokument, štandardný, Wayne sa ukazuje o dosť viac inteligentný ako to vyzeralo z tlačoviek, pár komentov od kolegov a trénerov sú doplnené zábermi zo zápasov. Taký štandard, neurazí. (6/10) ()

Reklama

Reklama