Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po vyloučení ze školy se Percy Jackson dozví, kdo je, a stane tváří v tvář světu bohů a nestvůr. (Disney+)

Recenze (23)

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdařilý seriálový návrat do devadesátých let. Feeling, který zažívá divák při sledování prvního dílu Percyho Jacksona jej v mžiku katapultuje zpátky do doby, kdy Herkules či Xena zažívali ten největší televizní boom. Když k těmto ikonickým seriálům přimícháte velmi povedenou CGI a propracovanější scénář, dostanete právě Percyho Jacksona. Úvodní díl, seznamovačka s hlavním protagonistou, Walkerem Scobellem a obeznámení diváka s motivací hlavního hrdiny na jedničku. Poctivé čtyři hvězdy. 👍 (02.01.2024) Top moment dílu: ❗SPOILER "Po cestě domů se zastavím u D´Angelo´s a vyzvednu sendviče na zápas, ale jestli mi to znepříjemníš, pojedu, ať chceš nebo ne, a sním si při radiovém přenosu ze zápasu oba sendviče sama." 🙂❗ ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo majú znamenať tie zlé recenzie? Prvá epizóda bola skvelým rozbehom. Pokiaľ si dobre spomínam, všetko, čo sa v nej dialo, sa dialo aj v knihe. Zatiaľ ide o vernú adaptáciu, čo je naozaj super. Herci stvárňujúci Percyho a Growera sú ešte len deti, a preto nemôžeme očakávať nič veľkolepé. Čoskoro sa určite zlepšia a ostatní nás nemusia zaujímať, pretože ich uvidíme už len v niektorých scénach. ()

Reklama

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot absolutní zklamání. Herci jsou mimo, vůbec neumí hrát a představitelka Percyho matky mi pila krev snad úplně nejvíc.. u tý jsem si fakt přál, aby zdechla už v tom autě. Jediný co se dá pochválit, je docela pěkná animace Minotaura a pár akčních scén. Škoda jen, že se klasicky odehrávají ve tmě, tudíž my jako diváci vidíme opět úplný h**no. Ukázky na druhej díl ale vypadaly zajímavěji, tak snad se kvalita zlepší.. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by to zatím byl ten zázrak, o kterém všichni mluví, to asi říct nemůžu. Herecké výkony zatím nijaké, obraz je kdovíproč občas rozmlžený (a taky totálně tmavý, skoro jako bych koukala na Hru o trůny), přechody mezi scénami jsou strašně divné, je to prostě divně rozkouskované. A urychlené. Ale je to koneckonců první epizoda, tak uvidíme, třeba se to v těch dalších vyšvihne. ()

Decado23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje krátká odpověď všem místním i nemístním mrakovákárcům a progresivistům. Vytáhněte si hlavy z prdele a neserte se do nás. Ta slepice může být klidně fialová, to je nám totálně jedno, ale hrát prostě neumí. Triky jsou laciný, scénář nedotažený a ostatní herecký výkony přinejmenším průměrný. Tak proto dvě hvězdy, vy debilové namyšlený. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama