Reklama

Reklama

Klíč k sexu

Trailer 2

VOD (1)

Laura a Antonio spolu žijí odjakživa. Jednoho dne začne žena přemítat o tom, co vlastně od života chce. Nečekaně narazí na Sergia a Sienu. Laura, Raquel a Cris přesvědčí své protějšky, aby si zahráli hru s klíči, kterou jim Siena navrhne. Pravidla jsou jednoduchá. Každý účastník vloží klíče do misky, pak si jeden vylosuje a musí strávit noc s jeho majitelem. Tato hra zcela změní životy přátel. Ti totiž jejím prostřednictvím zjistí, kdo jsou a po čem doopravdy touží. Komedie o monogamii, seberealizaci a hledání potěšení. (HBO Max)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (23)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia klasická súčasná "komédia", kde v heterosexuálnych manželstvách nič nefunguje a hlavne ten sex samozrejme, takže riešenie je otvorené manželstvo, striedať partnerov, pretože ak tam nie je láska, potom to nie je podvod, tvrdia vo filme. No a po tých striedačkách jeden odrazu zistí, že je homoš a druhá, že je vlastne lesba a chce byť s černoškou. Úplný normál a toto sa podsúva ako happy end. Ide o kópiu mexického seriálu, takže to bude tiež riadna fazuľa, od ktorej štípe kakáč a nielen od nej. Hlavne stop šťastnému manželstvu v monogamii! To je stredovek! ()

WolfHigh odpad!

všechny recenze uživatele

Film v celku s dobrým námětem,který by nemusel být vůbec špatný,kdyby nebyl tak strašně špatně zpracovaný a nudný,že jsem u něj ke konci usnul. Film poukazuje na neschopnost partnerů žít spolu v dlouhodobém vztahu a hledání x výmluv proč sex už nefunguje a místo jakéhokoliv řešení je prostě jednoduší spát s někým jiným a nejlépe se svými kamarády. Ve výsledku se dozvíte, že jeden zjistí, že je gay a druhá,že je lesba a že třetí miluje někoho jiného a někdo,že potřebuje drsnou dominu a někdo je jen pozér... Tohle je prostě nudný a ohraný téma,který není ani dobrý,ani vtipný. Bohužel, po filmu díra (Španělsko) kde se mi tento snímek líbil, jsem viděl jen splácanou španělskou sra*ku! 0*/5* tudíž 0%! ODPAD! ()

Reklama

chamonix 

všechny recenze uživatele

Až narazíte na nějakého Španěla/ku, budete moci hovořit o štěstí, pokud bude jen DIVNEJ, protože všichni ostatní jsou ÚCHYLOVÉ - toť vyznění filmu. (dodám osobní poznatek k tomuto národu - pokud potkáte maňánystu a přesto to nebude buzerant, udělá se i bez výprasku a k orgasmu nepotřebuje albínského hada, tak vás pro změnu zase aspoň určitě okrade) ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Co vlastně v sexu chcete? Film je založený na jedné velmi atraktivní hře s klíči, která má jistá tři pravidla. Herecké výkony velmi dobré. Herecké obsazení super. Scénář zajímavý. Humor zde nechybí, a hezké ženy také ne. Poznámka: Film doporučuji shlédnout s titulky forced, v místech kde se posílají zprávy. Hvězdiček 4 ()

SilentMemory 

všechny recenze uživatele

Tento film dobre znázorňuje zmes staršej civilizácie,mileniálov a Generácie Z, uprostred dnešného životného štýlu contatinhos a online doby. V niečom prináša slobodu, nové objavy v niečom naopak chaos zapríčinený bezhraničnosťou. Je ťažké nachádzať príslušnosť, keď možnosti sebaidentifikovania sú rôznorodé. Ako v taktomto nastavení nachádzať niečo spoločné?!. Vzťahy. Prirodzený a nemenný pud niekam patriť, zapadá do úzadia kvôli individualizmu a sexuálnemu pudu. Strach zo záväzkov, povrchnosť, Fwb, ghosting. Logika-Načo si kupovať kravu, keď si mlieko môžem zakúpiť v supermarkete. Plno nahrážok pofidernej kvality a nič hodnotné. V závere však dochádza k zápletke, že monogamia je možno prirodzenejšia než sa zdá. Totiž keď sa o niekoho starám, open relationship nie je tak prirodzený a nepripadá do úvahy. Otvorenosť, ktorá by mala zabezpečiť vzrušenie, odvrátenie nudy za istých pravidiel alebo žiť lásku naplno aj s dňami krízy, ktorou môžeme rásť skrze obetu a prekonávanie, sebazaprenie. To je etická dilema. Pravidlom však je, že to, čo je ľahko dosažitelné človeka neposúva nikam a nemá to pridanú hodnotu, ako keď to stojí vlastné úsilie, ktoré vedie k odopreniu vecí, ktoré nesúvisia so životným zmyslom jednotlivca. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno