Reklama

Reklama

Krupobití

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevaroval před krupobitím, které zničilo všechno, co mu stálo v cestě. Slavný meteorolog se proto vrací do rodného města, kde si brzy uvědomí, že chce žít úplně jinak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Pignon 

všechny recenze uživatele

Kdyby tak bože zase někdo u nás měl takovéto zlaté scénáristické pero…dobře rozehraný popis míjení generací v přístupu k informacím, konflikt rodičů a dětí, vůně úspěchu a totální pád. Je to děsivé v očekávání toho průseru, dojemné v síle lásky, vtipné pointováním. Všeho tak akorát žádné vodopády jihoamerických emocí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

S odřenejma ušima tři. Docela nudilo. Herecky mdlý i ze strany hlavní postavy. Legrace vůbec nic. O lidech, který žijou život podle svejch vysněnejch hrdinů, a po zklamání by je, nebo sebe dokázali snad i zabít. Konečná pětiminutová bouřka už to nevytrhla. 50%. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příjemná komediální jednohubka o nemýlícím se meteorologovi, který se jednoho dne zmýlí. Celé Krupobití vlastně není moc vtipné ani nijak zásadně dramatické, ale po celé ty dvě hodiny nabízí milou zábavu, která navíc potěší jiným a pro nás neokoukaným prostředím. Na čtyři to úplně není ale klidně víc takových filmů...65% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Milá argentinská komedie, u které se úplně na hlas nesmějete, ale hezky se na ní kouká. Hlavní hrdina meteorolog, kterého zde hraje charismatický Guillermo Francella se dvacet let v předpovědích nezmýlil. Až jednou…No a tato chyba samozřejmě měla konsekvence, které ho stály místo v televizi. Tvůrci tohoto filmu na to šli hodně pomalu, dávají vyniknout hezkému prostředí, na které se pěkně kouká, ale i podstatě samotného filmu. Závěr mě pak hodně překvapil, ale proč ne. Místy absurdní, místy úsměvné, celkově hodně odpočinkové a milé. ()

Galerie (96)

Reklama

Reklama