Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nebudu se snažit nějak obhajovat tenhle seriál, protože každému se líbí něco jiného. Mě se třeba tenhle seriál líbil pro jeho jedinečnost...Není to žádné trapné Merlose Place,Dawsonův svět nebo Beverly Hills 90210 ,které naprosto nesnáším..Je to především své a má to něco do sebe.I když musím přiznat, že některé děje se tam moc opakují a to co občas udělá Ryan by nikdo nikdy neudělal a za tolik chyb má pořád střechu nad hlavou - takovou trpělivost by s ním v normálním životě nikdo neměl. Miluju postavu Setha zhrzeného a osamoceného milovníka komixů, který se na Ryana upne jako na bratra a tím je to pro mě jedinečné. ()

sidny 

všechny recenze uživatele

O.C. je hlavně zábavný seriál obsazený celkem sympatickými herci. Musim přiznat, že nemůžete od něj čekat nějakou velkou myšlenku, ale každá postava je velice odlišná a celkem zajímavá a každý, kdo zkoukne pár dílů se snimi nějak ztotožní. je to prostě takový vtipný, oddechový seriál plný zvláštních příhod. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem sice všechny díly, hlavně ten začátek mně nějak unikl, ale to, co jsem viděl, mě bavilo. Seriál pro teenagery velmi slušný. Teď už se asi těžko dohrabu k tomu, abych to zkouknul celý, ale tenkrát když jsem ještě chodil na základku, tak jsem si seriál vážně užíval. A Rachel Bilson je prostě nejlepší. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Best seriál #3 - - - Vítej v O.C., hajzle. Takhle se to dělá v Orange County. Z tohoto žánru pro mně nejlepší seriál jaký jsem kdy viděl! Miluju Ameriku, miluju Kalifornii, miluju bezstarostný život! Neuvěřitelná pohoda na mně dopadla při sledování O.C. kdysi dávno po škole odpoledne. Sice je celý seriál postavený na né moc uvěřitelných okolnostech ale i přesto jsem si ho zamiloval. Slunce, party, vily s bazénem, krásné holky.. :) Vztahy byli sice občas jak s telenovely, ale tak to patří ke každému seriálu. Po celou dobu bylo v každém díle k slyšení několik skvělých songů, které jsem si oblíbil a bez seriálu neměl šanci poznat, takže soundtrack nejlepší jaký jsem mohl slyšet. Vtípky Setha doplňované "nechápavým" pohledem Ryana byli super :)) Mrzí mně, že se natočili pouze 4 řady :( Na tenhle seriál nikdy nezapomenu! 1 série 5* (Ryan) - 2 série 4,5* (Marissa) - 3 série 4* - (Maturita) 4 série 5* (závěr) (hodnocení za 1. - 4. sérii - konec) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Svoje hodnotenie po čase som znížil z troch hviezd na dve, lebo postupom času som si uvedomil, že som tomu pridával asi pre Rachel Bilson, ktorá sa mi veľmi páčila. Taktiež Autumn Reeser, tá možno ešte viac. Inak to bol skôr trápny polonáboženský, polovzťahový, citovo vydierajúci mierny nepodarok, napriek niekedy úžasným príbehom. Dosť ma tento seriál deprimoval a robil výčitky svedomia kvôli tomu, že som nemal vzťah so ženou a bol pre mňa aj nostalgický, lebo mi pripomínal rôzne staré chvíľky, možno to bolo tým častým západom slnka, neviem, ale necítil som sa pri ňom veľmi príjemne. V istých chvíľach bol tento seriál úžasný, ale inokedy sa tie reči nedali počúvať a žasol som v negatívnom poňatí, čo predvádzajú postavy. Nepatrí to medzi moje srdcovky. ()

Galerie (612)

Zajímavosti (42)

  • OBSAHUJE SPOILERY! Seth vítá Lindsay do rodiny stejným proslovem, jakým do ní přivítal Ryana. (Hal_Moore)
  • Pilotní epizoda nebyla jako jediná natočena v ateliérech. (Hal_Moore)
  • Bazén Cohenů je jen čtyři stopy hluboký, takže si herci museli kleknout, aby vypadal hlubší. (Džejkop)

Reklama

Reklama