Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

dopita 

všechny recenze uživatele

Typickej americkej film pro dvanáctiletý holky. Od něčeho takovýho se nedá očekávat nic světobornýho, jen doufat že to nebude uplnej průšvih. Nevadí, že příběh je naivní a děravej jak cedník, od herců se taky nic čeká, snad jen že budou aspoň trochu sympatický. Hilary Duffová to splňuje, Chad Michael Murray nikoliv – takhle nevýraznej hereckej výkon jsem hodně dlouho neviděl. Ale zase Jennifer Coolidgeová si na roli pošmákla. Je to blbina s několika přepísklejma pasážema, ale když člověk neočákává nic světobornýho, koukat se na to dá. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z hitů mých mladistvých let. Sladká a dobrotivá Hilary Duff a nádherný Chad Michael Murray coby galantní "princ." Je škoda, že tento sympatický krasavec postupem času upadl v zapomnění. Myslím, že kdyby se opět dostal do podvědomí, všichni ti Lautnerové a podobní by se mohli jít zahrabat. Ano, je to typicky americký, dokonale vypadající herec, ideální do komedií. Ale na rozdíl od spousty jiných, se nesnaží působit dojmem šamponovského, plakátového blbečka s rádoby svůdným pohledem typu "já jsem ten nejvíc sexy." Je příjemné se na něj dívat a vypadá, že si ani nehraje na krásného, ač by jistě mohl, a právem. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, milá a příjemná jednohubka, která si na nic nehraje. V rámci žánru je to nadprůměr. Oba hlavní herci jsou příjemní - Hilary Duff roztomile sexy a Chad Michael Murray fešný jako v Dósn Kríku. Vedlejší postavy jsou ploché, až karikaturické, to se týká i šprťáckého Cartera. Hudba je dobrá, což je v teen žánru nutnost, ale místy jsou hluchá místa, takže to není ideální. Za zmínku stojí vrcholný moment filmu během fotbalového utkání, kdy byste čekali tradičně nějakou rockovou pecku ve stylu New Found Glory a najednou Jimmy Eat World spustí svůj slaďák Hear You Me - je to trefa do černého. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Skvely pribeh a byla by to i moc pekna komedie a romanticka zalezitost az na jednu vec - karikaturicke a uchylne postavy macecha a jeji vlastni dcery - to pokazilo celkovy dojem jak jen to slo. Nebyt tohoto faktu davam 5 hvezdicek. Vzhledem k tomu ze musim hodnotit cely film a dojem a nejen vinikajici Hilary Duff, Reginu King a dalsi musim dat pouze 3 hvezdicky. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by se mi líbil: a) kdyby mi bylo dvanáct (mně ani tak ne), b) kdybych si přála být typická americká teen-blondýna, c) kdybych se rozplývala nad klukama jako je Chad Michael Murray (nic proti němu). Nemůžu si pomoct, ale v rámci tohoto žánru můžu snad jen "Mezi námi děvčaty", "Deník princezny" (pouze první díl) a "Co ta holka chce". ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)
  • Trailer obsahuje hudbu od Jamese Newtona Howarda z filmu Dave. (HappySmile)

Reklama

Reklama