Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

"Chci Rychle a zběsile. Nechci Řidiče slečny Daisy". Tak takové hlášky si milá Hilary Duffová a hlavně teda Marku Rosmane můžete strčit do prdele i se svým týmem kokotských herců. Opravdu ubohé americké hovno. Ikdyž jsem věděl, co od toho mám čekal, pustil jsem si to. Moje chyba, přiznávám. Ale stejně si myslím, že by na obalu mělo být napsáno "Tento film není vhodný pro rozumné a zdravé lidi". ()

Barvoj 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dával slabší hodnocení ale musel jsem ho změnit... Ptáte se proč? Sám nevím... obvykle se na romantické filmy moc nedívám, proto nemám moc s čim srovnávat... další věc je, že jsem to viděl už asi 5x a klidně se na to za čas podívám zase znovu (říkejte tomu třeba jakýsi faktorX =) a zatřetí, je to podle mě originálně pojaté zpracování popelky... Za sebe musim říct, že je to příjemná oddychovka a každé aspoň trochu romantické dušičce ji můžu vřele doporučit! (20.10.2008) ()

Reklama

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Skvely pribeh a byla by to i moc pekna komedie a romanticka zalezitost az na jednu vec - karikaturicke a uchylne postavy macecha a jeji vlastni dcery - to pokazilo celkovy dojem jak jen to slo. Nebyt tohoto faktu davam 5 hvezdicek. Vzhledem k tomu ze musim hodnotit cely film a dojem a nejen vinikajici Hilary Duff, Reginu King a dalsi musim dat pouze 3 hvezdicky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Our Lips Are Sealed - Hilary Duff & Haylie Duff ,2. Crash World - Hilary Duff ,3. Best Day Of My Life - Jesse McCartney ,4. One In This World - Haylie Duff ,5. Sympathy - Goo Goo Dolls ,6. First Day Of The Rest Of Your Life - MxPx ,7. Girl Can Rock - Hilary Duff ,8. Beautiful Soul - Jesse McCartney (exclusive new re-mix) ,9. To Make You Feel My Love - Josh Kelley ,10. Now You Know - Hilary Duff ,11. Friend - Kaitlyn ,12. Fallen - Mya ,13. I’ll Be - Edwin McCain ,14. Anywhere But Here - Hilary Duff , ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Kdyby Moderní Popelku natočil třeba Tarantino, určitě by neopomněl zdůraznit tupost zamilovaného Austina, který, i když Popelce několikrát šlápne na nohu či kuří oko, nepozná ji. To ale Sam vůbec nevadí, přesto za ním přileze do šatny a udělá ze sebe přede všemi kašpara. Tohle není Popelka, moderní ani nemoderní. Tohle je unifikovaná americká romantická sr...a o lásce ze střední školy.:-( ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Číslo "609" na konci internetové přezdívky Chada Michaela Murraye je kód Princetonu, na který je v celém filmu odkazováno. (HappySmile)
  • Kvůli přípravě na řidičskou zkoušku Hilary Duff jezdila sama z jedné natáčecí lokality do druhé. (HappySmile)

Reklama

Reklama