Reklama

Reklama

Marie Terezie

(seriál)
  • Rakousko Maria Theresia (více)
Trailer 2
Česko / Rakousko / Maďarsko / Slovensko, (2017–2021), 8 h 35 min (Minutáž: 94–114 min)

Režie:

Robert Dornhelm

Hrají:

Táňa Pauhofová, Kateřina Coufalová, Aaron Friesz, Ursula Strauss, Martin Pechlát, Adam Vojtek, Rosaria Viola Mlčková, Kateřina Winterová, David Švehlík (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(5)

Recenze uživatele herr_carter k tomuto seriálu (2)

Marie Terezie (2017) 

Kvalit předchozích dvou dílů již nedostahuje (jelikož tam byla prostě laťka nastavena příliš vysoko), i tak ale mohu říci, že všech 5 dílů jsem v rámci jednoho neděleního odpoledne-večera odsledoval s napětím a velkým zájmem.........................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Série 1 (2017) (S01) 

Bravo ! Já, jakožto zarytý odpůrce té slavné doby, kdy chlapi a ženský vypadali stejně, jelikož nosili stejné paruky, musím nekompromisně říct, že tohle se fakt povedlo - od výpravy, přes kostýmy až samozřejmě po herecké výkony. První dva filmy hodnotím lépe, protože mi přišlo divácky mnohem atraktivnější ten rozjezd éry velké panovnice od úplných studijních začátků a koketování s Františkem Lotriňským, až po jízdu zakončenou paktem s Uhry. Veliká převeliká škoda, že do dalších 3 dotočených dílů už neobsadili zdejší Marii - Luise Stockinger, protože ta tomu celému dala tvář a přinutila mě sledovat....................moje hodnocení = 8,5 z 10. ()

Reklama

Reklama