Reklama

Reklama

Dokonalá souhra

  • Austrálie A Perfect Pairing
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivá obchodnice s vínem má políčeno na velkého klienta a upíše se kvůli tomu k práci na ovčí farmě v Austrálii. Tam jí ale padne do oka drsný, záhadný rančer. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Robbi 

všechny recenze uživatele

Vzpomeňme v tichém obdivu na Zdeňka Jirotku, Saturnina a nepřekonatelnou Květinku Martu. Dokonalá souhra zasazená do Austrálie se k ní hrdě hlásí, jen nám předvádí kouzla v podobě názorné ukázky, jak správně pracovat na ovčí farmě, aniž by náš exteriér doznal jediné úhony. Hvězda udělena především za hezké scenérie a pakobru, asi jednou reálnou věc v celé stopáži. Naštěstí jde vypnout naprosto tragický dabing, takže jsme neklesli na nulu či nešli do záporných hodnot. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Tenhle film = klišé romatických filmů (padající hrdinka, rostoucí city při táboráku, tajuplný milovník, milovník svlečený do půl těla, pes zdůrazňující citovost milovníka...) + australská klišé (pavouk, hadi, klobouk značky Akubra, vegemite, ovce...) + jiná klišé (trapná kolegyně, vypojení elektřiny, k cestování mezi kontinenty stačí svižná písnička...). ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Tohle byl slabota. Jednoduchý a předvídatelný děj, krizovky vymýšlené velmi kostrbatě (vůbec jsem nepochopila, proč se na něj naštvala - asi jen aby to tam bylo). Chování všech postav hrozně černobílé, místy velmi otravné. Ta hvězda je jen za vizuál, příroda krásná (a hlavní hrdina s balíky sena taky:-). ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Netflix sa stretol s Hallmark! Asi takto by sa dal film A Perfect Pairing charakterizovať najjednoduchším spôsobom. Maximálne zjednodušená a predpovedateľná romanťárňa na jedno pozretie. Druhá hviezda putuje za výber pekného (austrálskeho) prostredia. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten Netflix je docela urputnej. Otočil oproti Kalifornským vánocům mužskou a ženskou roli, a natočil něco hodně podobnýho. Je to ale ještě blbější, ucincanější. Jednu hvězdu dám za parádní kus přírody a za Victorii. Jinak unylá srajda. Dříve bylo romkomů hodně, a spousta z nich kvůli parádně zahranejm partům, a skvěle zrežírovanejm, taky kvalitních. Tohle je bez vtipu a bez chemie. Prostě nic. Nothing. 20%. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama