Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack a jeho kámoš Travis pořádají doma velkou pařbu. Ráno je probudí telefon Jackovi rodiče se vrací z dovolené dřív a Jack je má už za 3 hodiny vyzvednout na letišti. To by ještě nebyl takový problém. Stačí se trochu probrat z kocoviny a uklidit. Horší je, že kluci zjistí, že jeden jejich kamarád je… no ano, mrtvý! Ale copak mají čas dát věci do pořádku, když pořád někdo zvoní u dveří? Dvě nadržené holky, úchylný strejda, homosexuál, prostitutka… Zkrátka blázinec v pěkně bláznivé komedii! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

jakeer 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nie tak zlé, ako tunajšie hodnotenie. Na film som natrafil náhodou, na YouTube. Ani som nemal v pláne ho pozerať, ale úvod ma zaujal. A ak by si to udržalo líniu ako dajme tomu prvá polovica, tak by som dal plné hodnotenie ako napr. pri Klube sráčov (ako guilty pleasure). Lenže tvorcom na konci došli nápady, a zakončili to iba bohapustou taškařicou. Každopádne, príjemná tínedžerská komédia. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Existence a vznik tohoto filmu nemá z mého pohledu žádné reálné opodstatnění, a z toho důvodu nechápu, jak mohl takto imbecilní film vzniknout. Neříkám, že nápad to byl špatný, ale silně mi to připomnělo jinou americkou komedii s názvem "Šílený rande", která vznikla v témže roce a která je ale o poznání originálnější, vtipnější, a která má aspoň trochu zajímavý děj. Zatímco tento film, který nyní komentuji, bohužel není ani vtipný, ani zajímavý, ani jakkoliv originální, a nechápu, jak vůbec někdo mohl takto stupidní příběh napsat a jak ho potom mohl někdo natočit. Vždyť to je od začátku do konce jen několik poslepovaných scén, u kterých jsem se absolutně nebavil. Pokud si tvůrci mysleli, že bude vtipný např. homosexuál utíkající před policajtem s pistolí, kterou mu ukradnul, nebo pokud si mysleli, že bude vtipná mrtvola, která ke konci ožije, či snad cokoliv jiného z těch "humorných" scén, tak to se vážení tvůrci spletli. Já snesu téměř všechno, obzvláště ke komediím bývám tolerantní, ale koukat se na film, který se snaží být za každou cenu vtipný a přitom se jen s každou další minutou ztrapňuje, to je spíše utrpení a promrhaný čas než příjemný filmový zážitek. Ano, mohl bych hodnotit i odpadem, ale ten schovávám pro filmy, které se mi chtělo přepnout či u nichž jsem měl chuť odejít, a to není případ této komedie, což ovšem nic nemění na tom, že je špatná. Ale i tak uděluji hodnocení, ke kterému sáhnu jen zřídkakdy (většinou jen zhruba dvakrát až třikrát do roka), a to sice velice podprůměrnou jednu hvězdu. ()

Reklama

montel odpad!

všechny recenze uživatele

Jack (Jay Michael Ferguson) se probudí ráno doma po pařbě, kterou pořádal v domě svých rodičů a zjistí, že se jeho kamarád zřejmě upil k smrti. Do toho volají rodiče, že se vracejí z dovolené dříve a budou doma už za 3 hodiny. Společně se svým kamarádem musejí za tu dobu uklidit dům, zbavit se jednoho teplouše, uspokojit holky, odlákat policistu a zbavit se mrtvoly...Ach jo to byla příšerná ubohost. Docela slibný začátek brzy posrali debilní herci,otřesný dabing vydavatele a ubohý scénář, který film pohřbil hluboko pod zem. Viděl už jsem větší sračky, ale i tak je těch 75 minut hrozná ztráta času. Bohužel 15% ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Všude kolem sebe jsem slyšel, že tato komedie se mi bude líbit, že je to pravá americká komedie a že je opravdu vtipná. Ok, fajn. Nedalo mi to a podíval jsem. A byl jsem teda překvapen, bohužel negativně, čekal jsem něco na způsob prciček a nebo třeba road movie, ale tohle si jde vlastní cestou a určitě to jde nesprávným směrem. Vtipné to určitě nebylo, zápletku bych u komedie nehledal, ale tady nejde najít v podstatě vůbec nic, nesympatičtí herci a mohl bych vyjmenovat mnoho dalších negativních aspketů. Tato komedie neměla vzniknout. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já jsem se zřejmě zaseknul v pubertě, takže mam nejrůznější fekální teen-komedie docela rád, i když bych se za to měl ve svym věku asi stydět. Nenechal jsem se odradit komentářema, hodnoceníma, ani faktem, že je to podle čsfd 260. nejhroší film všech dob. No musim uznat, že ty odpady celkem chápu. Pro mě to sice na odpad neni, ale určitě je to jedna z těch nejslabších teen-komedií, co jsem měl možnost vidět (a viděl jsem jich celkem dost). Občas jsem se i něčemu zasmál, ale rozhodně tam nejsou žádný scénky nebo hlášky, který by stály za zapamatování. No a posledních cca 20 minut je úplnej zmatek a chaos, kde akorát všichni lítaj po domě sem a tam a jeden přes druhýho křičí. Jestli tenhle typ filmů máte rádi, tak v případě totální nudy se to dá zkouknout. No a jestli třeba nad Prcičkama ohrnujete rypák, tak na tohle nekoukejte vůbec. 40% ()

Zajímavosti (1)

  • Pieseň "I'll Kiss Yours (If You Kiss Mine)" z konca filmu napísala Hope Riley, ktorá stvárnila postavu Laurie. Skladbu potom špeciálne pre film nahral jej manžel Tim Miner s kapelou. (U_S_O)

Reklama

Reklama