Reklama

Reklama

Láska ve vile

  • USA Love in the Villa
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čerstvě nezadaná žena (Kat Graham) se dozví, že kvůli zmatku v rezervacích bude muset sdílet krásnou vilu v Itálii s neznámým cynikem (Tom Hopper). (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

allegria 

všechny recenze uživatele

Vydržela jsem se dívat asi tak do dvou třetin a nedokoukala. Nuda šílená, děj bez nápadu, trapné "vtípky", nulové herecké výkony (zvláště "on"). Korunu tomu ještě nasazuje český dabing, který si neláme hlavu tím, jak se správně vyslovují italská slova a jména (utrpení to poslouchat!). Jednu hvězdu dávám za italské verze milých písniček. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Dosti bídná romcom, která ovšem navzdory strašlivě nenápaditému a nudnému průběhu zanechává příjemný dojem. Možná to dělá Itálie, možná řádka náznaků dobrých fórů, možná i dávka štěstí dvou ústředních postav - na začátku totiž divák rychle nabude dojmu, že jsou to tak nesnesitelní idioti (v podání dvou nevhodně zvolených herců), až jim to štěstí později jeden i přeje. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mám z toho zmiešané pocity. Aj keď to bolo priam presiaknuté klišé a predvídateľnosťou, tak to malo slušný potenciál - a to najmä vďaka Verone, mestu Romea a Júlie, ktoré je priam stvorené na romantickú atmosféru. Po dejovej stránke to bolo celkom fajn rozbehnuté. Ale tá fáza tých trápnych pomstychtivých naschválov bolo nesmierne idiotské a prihlúple. Toto dosť filmu uškodilo a kľudne tam miesto toho radšej mohli dať niečo dospelejšieho. Inak, postavy boli fajn (až na partnerov hlavných postáv), aj po dialógovej stránke sa mi to páčilo, a kulisy veľkolepej Verony boli priam úchvatné. Takže hlavne za tieto prednosti dávam "až" 3* ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Moooocccc dlooooouuuuhýýýýýý. Nikdo mi nevymluví, že dvě hodiny (proboha!!) je na romcom prostě příliš. Zvlášť když jediné co nabízí, je moc hezký vizuál (za to třetí *), nicméně bez jakékoli originality a s častým Hallmark vibem. Hlavní hrdinové jsou bezesporu sympatičtí (zejména Tom Hopper, když se usměje), i když Julie v podání Kat Graham u mě svým debilním chováním ke konci ztrácela dost bodů. Ale někdo to drama holt dělat musí, že. Je to fajn (dloooooooouhuuuuuuuýýýýýýýý) podívání na jeden večer pro romantické duše. Neromantici se podle mě budou dost nudit. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele

Z první poloviny filmu jsem byla rozpačitá. Moc mě nebavila ta trapná válka mezi nimi. Pak ale příběh jemně sklouzl do romantiky a zároveň jsme mohli nasát i trochu té Verony. Film už měl moji plnou pozornost. Tak jasně, že víme konec filmu od začátku a klišé nesmí chybět, ale i tak druhá půlka filmu stála za to. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Zelené olivy aj v reálnom svete privádzajú niektoré mačky do šialenstva podobne ako vo filme. Obsahujú izoprenoidy, ktoré sú štruktúrou podobné aktívnej látke z kocúrnika obyčajného. (Mandragor)
  • Exteriérové zábery sa skutočne natáčali v talianskej Verone počnúc meštianskym domom Casa di Giulietta, ktorý inšpiroval Williama Shakespeara pri písaní "Romeo a Júlia" až po Gardské jazero, ktoré sa nachádza neďaleko Verony. (Mandragor)

Reklama

Reklama