Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (154)

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Chápu, že pro tebe nejsem chlap!" Udělat z blbečka Prachaře pořádného muže je zcela nemožné, to mi věřte. Jeden úplně trapný a neromanticky tupý survivor v horách. Ošetření vymknutého kotníku tričkem působí amatérsky jako celý film. K tomu debilní Sokol s humorem na úrovni školáka. Jedna hvězda za Terezu Ramba. 2/10 ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Námět je skvělý, ale provedení je tak nudné a nijaké, že jsem jen kroutil hlavou. Přitom pěkný vizuál, průměrní herci, ale vše tak povrchní. Konec s medvědem vyloženě k pláči. Tereza Ramba jako vždy nesnesitelná. Vtipy z výprodeje. Tvůrci diváky velmi podcenili. Když porovnám CZ komedie z 90. let a dnešní, tak mi oči krvácejí. Klesáme níž a níž. Za Jakuba Prachaře jedna hvězda. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ze všech českých komedií, co za poslední rok zapluly do českého kina, asi ta nejzbytečnější. Konkurovat může snad jen Indián. Na přežití tu nejsou potřeba koule, překonávat se totiž nebudou překážky v divočině ani životní úskalí, jen předvídatelný děj a trapné pokusy o humor. Dvě hodiny po odchodu z kina si už pomalu nevybavím nic, co by již nebylo v trailerech. Škoda, potenciál tu byl. Představa Pavlovo rozvětené rodinky, která se na dovolené ztratí v divočině, mě bavila víc, než příběh mamánka, který si do lesa vyrazí na medvěda, aby sbalil kost, kterou ani balit nemusí, ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných českých filmů co šly do kin nic více nic méně. Opět se jedná o další z filmu, který zachraňuje pěkná hlavní herečka tenhle má paradoxně málo humoru (většina vtipů a scén je v trailerech) a nápad s přežitím v divočině je totálně nevyužit. Kluk (Prachař) znal holku co po ní jel pak mu umřel otec a on se odstěhoval pak se odstěhovala i ta holka.  Po x letech je z něho fotograf a ona je dědička nějaké firmy on jde na nějakou akci fotit tak se opět sblíží , ale ona mu řekne , že pro ni není dostatečný chlap on se pak přihlásí na chlapský kemp a tady nastupují problémy.  V tom kempu s nima ten chlápek vyleze kamsi ke křížku a donutí je přebrodit řeku (to je vše) jeden tlustý tam spadne a  Prachař za ním skočí tlustý se zachrání a Prachař ztratí  mezitím ta holka zjistí, že Prachař je pro ni ten pravý a jde za ním s jeho rodinou na ten kemp. On tam mezitím přežije a chce si vyfotit medvěda, kterého chtěl tehdy vyfotit jeho otec a nepodařilo se mu to.  60 procent ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Tradiční bolest novodobých českých komedií. Tvůrci zvolí hvězdné herecké obsazení a lákavý námět, ze kterého ale nedokáží vymáčknout vůbec nic vtipného. Scénář i film jsou jen přehlídkou marnosti. Takže další nudná komedie bez jediného vtipu. Přitom například postava horského vůdce, kterého hrál Sokol, nabízela úžasné komické možnosti, ale tvůrci je využili tak maximálně z 5%. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Jakub Prachař (Pavel) uvedl, že film je v zásadě o ženách a jejich problémech a měl by mít spíše název „Buď ženou!“. (Olík)
  • Pavel (Jakub Prachař) před každým pořízením snímku fotoaparátem na kinofilm převine páčkou film na nové políčko. Takto ale žádný fotograf nefotí – film posouvá hned po pořízení předchozího snímku. (blondak16)

Reklama

Reklama