Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

June a CENTAC slaví úspěchy a Griselda má podezření, že někdo z jejích lidí donáší policii. Opulentní oslava narozenin, kde o kokain není nouze, se pořádně zvrhne. (Netflix)

Recenze (5)

0kozel 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší díl. Vypadá to, že tvůrci neměli dost nápadů na šest dílů a tak začínají zbytečně protahovat, ztratilo to tempo a atmosféru. A pokud by takhle fungovala policie ve skutečnosti, tak pochybuji, že by kdy něco vypátrali. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já prostě vždycky úplně MILUJU, jak policajti na různých hlášeních a sezeních strašně rozebírají nějakou mafiánskou mrdku, jak přesně vědí, že daná mafiánská mrdka dělá to a tamto, a řídí to i ono a mají plnou hubu keců jakože nemají dostatek složek a policejních složek a kecy prdy beďary ohledně složité cesty k zatčení a jiné pičoviny, když  úplně to nejjednodušší je prostě přijít a tu krávu střelit do te její držky s vizáží přestárlé italské kurvy. V reálu i ve filmech se vždycky dějí samá svinstva i ze stran různých FBI a jiných vládních institucí, ale takovou jednoduchou věc prostě nezařídí nikdo? Nepobírám. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama