Reklama

Reklama

Andrew Schulz: Infamous

(pořad)
Stand-up / Komedie
USA, 2022

Recenze (4)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Obdobně jako Theo Von, Schulz je jedním ze standup komiků, které už nějakou dobu znám, ale jejich pravá síla tkví jinde, než v čistém stand-upu. U Schulze je to neskutečně rychlej crowd-work, kdy vede dialog s divákem nebo diváky a střílí hlášky zleva a zprava, zatímco se jim sám směje a ono to funguje a je to nakažlivé a zabíjí. Jeho stand-up, který se ale tímhle aspektem zabývá jen okrajově, možná z jedné třetiny, těchhle kvalit nedosahuje. A ač kontroverzní v tématech, které Schulze přinutili vykašlat se na mainstream platformy a vydat si special sám, pořád si myslím, že to působilo trochu víc nuceně, než kontroverzně a hlavně to není úplně to, v čem je Andrew Schulz master. I tak ale solidní zábava. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Skoro jako ve vsech snad-upech dojde na evergreeny jako je Michael Jackson, ale i v podani Schulze to je docela prdel. Kde ale bavi nejvic je postuchovani s publikem. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Spolu s Shanem Gillisem je Schulz považován za jeden z nejvýraznějších talentů mladé generace. A svůj talent zde naplňuje. Schulz odmítl kompromis Netflixu a sám zveřejnil pasáže o potratu, které po něm chtěl Netflix odstranit. Ty pasáže jsou paradoxně pro-choice, nicméně Netflix se patrně bál, že v těchto dobách (jestli nevíte, googlete Roe vs. Wade) si takový obsah neriskne. A já jsem rád, že Schulz neustoupil. Může si to dovolit. Má úspěšný podcast, kam mu chodí Rogan nebo Louis CK. Má fame. Schulz ví, že už to zvládne i bez Netflixu. Naopak, souboj s Netflixem mu může nahnat plusové PR body. Celkově: vtipný stand-up, který mě moc bavil. ()

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Nie je to zrovna zabava na urovni, ale chlapik na to ma, to sa len tak nevidi.  Nie kazdy dokaze nakecat, casto nevtipne veci, tak aby to odsypalo. ()

Reklama

Reklama