Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Natalie, kterou čekají závěrečné zkoušky na vysoké, si udělá těhotenský text a podle jeho výsledku pak paralelně prožívá dva různé životní příběhy. Co ji čeká a nemine? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Look Both Ways" síce nemá originálny koncept, ale nijakým spôsobom mu to podľa mňa neubližuje. Dokonca si myslím, že je tu jedna vec, ktorú zvláda veľmi dobre. Niečo, čo mnohé predošlé filmy, ktoré mali tento koncept nepriniesli. Vidieť to dobré v oboch svetoch. Väčšinou to pôsobí ako keby v prípade jednej možnosti by sa veci vyvinuli úplne nesprávnym smerom a opačne by bola hrdinka šťastnejšia... tu to neplatí. Je jedno či by dopadla kľúčová situácia s tehotenským testom tak alebo onak, výsledne by ju čakal život plný radostí aj starostí. A netreba preto hovoriť, čo by bolo keby bolo. Ale ku koncu sa dokáže v oboch svetoch dočkať toho, čo si zaslúži. Vlastne... je tu dokopy jedna vec, ktorá si myslím, že bola zo strany tvorcov trošku výstrel nesprávnym smerom, ale išlo by o veľký spoiler. Skúsim to teda nejako aspoň nenápadne vysvetliť. Povedzme, že v jednom momente sa Natalie rozhodne odmietnúť niečo dôležité a podstatné. Lebo má pocit, že to bude opačne lepšie. Lenže potom si začne uvedomovať, že svoju šancu možno premrhala. Ale film to ku koncu otočí a dá všetko na happy-end. A ja si myslím, že happy-end mohol byť aj bez toho. Ale to je jedna z vecí. Inak si myslím, že ako oddychový pohodový film je toto hodné tých skoro dvoch hodín čo pri tom strávite. A určite som sa nenudil. Hodnotenie: B+ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Natalie si udělá těhotenský test a od té doby sledujeme její život ve dvou paralelních rovinách - v té kde má dítě a zůstala doma a v té kde dítě nemá a odstěhovala se za svým snem do LA. Je to tedy takové to klasické co by kdyby nad kterým určitě mnohdy uvažoval skoro každý z nás.Samozřejmě nám to ukáže, že každá cesta má svoje pro a proti a žádná není úplně ideální a růžová po celou dobu. Největším problémem Look Both Ways je, že pořádně nezapadá do žádné škatulky a působí jako kdyby nevěděl čím chce být. Romantiky je tu málo, na drama se tu zase nic moc dramatického neděje a na komedii tu není prakticky vůbec žádný humor. Dohromady to sice jakž takž funguje jako jednohubka, ale v rámci žánru je spousta lepších...40% ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Nicméně - pokud by byl jakýkoliv film s podobnou tématikou - ukázka situace na základě jediné změny - bavilo by mě to taky. Miluji Srdcovou sedmu. Z každého konce má zajímavé téma, které zažilo snad mnoho z nás a v tu chvíli mohlo nastat hodně variant co a jak dělat a jak by to tedy skutečně pak bylo? Tenhle film mě bavil - hledala jsem něco na odreagování, na to nepřemýšlet nad tím a ve výsledku jsem nad tím přemýšlela asi až moc :D Reinhart za mě skvěle vybraná a i když nemám ráda happy end - tyhle se nějak vydařili... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Co by kdyby – raci ryby. Nikdy jsem úplně nepobral natáčení zbytečných příběhů, ale dva v jenom….tak to mi hlava nebere už vůbec.  Sny, cesty jak se k nim dostat, romantika A, romatika B…..nuda, nuda, nuda. Svatý Augustýn (nebo to byl mistr Jan Hus) prý řekl: „Kdo chce druhé zapalovat, musí nejdřív sám hořet“. Tak v tomto případě opravdu nebylo nic, co z čeho by odlétla alespoň jiskřička. ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Oddechový film pro holky (no dobrá, i pro ženy, protože ani já už nejsem nejmladší). Je to moc milý film se sympatickou hrdinkou. Aneb jak může skončit osud, pokud jedna událost dopadne anebo nedopadne...?  V každém případě, jak Janek zpívá: "Svět se točí a všechno bude fajn!" A to je prostě fajn. ;-) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama