Reklama

Reklama

Vlkodlak: Noční lovec

(TV film)
  • USA Werewolf by Night (více)
Trailer 1

VOD (1)

Za temné a ponuré noci se ze stínů vynoří tajná skupina lovců monster a po smrti svého vůdce se shromáždí ve strašidelném domě prastarého rodu. Při podivném a děsuplném vzpomínání na vůdcův život jsou lovci vyzváni k tajemnému a smrtonosnému soupeření o mocnou relikvii. Čeká je noční lov, který je nakonec přivede tváří v tvář nebezpečnému monstru. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

Algernons 

všechny recenze uživatele

Krásný komiksový a hlavně MCU experiment, který je tentokrát dotaženo dokonce. Giacchino ukazuje, že není jen talnetovaný skladatel ale i filmař a hned několik sekvencí, scénerii a hrátek s nasvícením mě dostalo. Gael García Bernal si mě svým podáním Jacka Russela získal a celá tahle nakousnutá část světa Marvelu mě velice zaujala. Prosím pokračujte v tom a v podobných šlépějích. Kouzelná atmosférická záležitost, která má silnou vizi! Těším se na další poodbné projekty ať už od marvelu nebo Giacchina. Pocitvých, zasloužených a silných 8/10! ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Velmi vydařená experimentální hříčka od Marvelu, na níž je na první pohled patrná inspirace horory ze čtyřicátých let. Z každého políčka na Vás doslova dýchne láska k tomuto specifickému stylu a žánru. Sice zde zamrzí poněkud laxní scénář a méně násilí než bylo tvůrci avizováno, nicméně to této jinak povedené vlaštovce rádi odpustíte. Doufám, že Marvel v podobně laděných projektech bude pokračovat. Právě tento druh seriálu či filmu totiž na dnešním trhu bolestně chybí. Skvělá práce! (Disney+) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha jednohubek od Marvelu, která se vám spolehlivě vykouří z hlavy do několika dnů. Nijak zvlášť atraktivní děj, který je brutálně předvídatelný a akce je úplně o ničem a připadala mi otravně children friendly. Za zmínku stojí snad pouze zajímavá stylizace a vizuál vzdávající hold starým hororům, ale ani v tomto ohledu film nepřichází s ničím novým či převratným. Upřímně mi uniká samotný důvod vzniku podobného projektu. [25 %] ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nic geniálního, jak by se to rádo vidělo, ale moc fajn cvičení. Příběh triviální. SPíše než forma to táhne dopředu obsazení Bernal, Donnelly a Man-Thing. V podstatě by mne velmi bavilo to viděl v dalším příběhu. Milých 7/10 do_Od_ Jestli jsi do ní zabouchnutý, tak doporučuju Cizinku, má tam vedlejší roli, ale je skvělá :) ()

maddy 

všechny recenze uživatele

V rámci Marvel tvorby značne originálny špeciál, ale odmietam nad tým žasnúť iba preto, že je to čiernobiele. Farebná štylizácia napodobňujúca hororové snímky z 30. rokov minulého storočia síce pôsobí v rámci pestrofarebného Marvelu sviežo, ale viac menej ostalo iba pri tých farbách. Nepracuje sa tu nijako zvlášť so strihom, kamerou, maskami alebo čímkoľvek iným čoby malo pripomnať tridsiate roky. V jadre je Werewolf by Night totiž klasická Marvelovka s typickými nadužívanými CGI trikmi (škoda, tu sa priam žiadalo použiť masky ako v starých filmoch), typickým humorom (záverečná diskusia medzi vlkolakom a monštrom sťa by vypadla z Thora), a nejakou to akciou v menšom merítku, akurát tentoraz v o niečo kratšom a oveľa lacnejšom prevedení. Ako päťdesiatminútovka fajn, neškodné, ale nechcem si to predstaviť v celovečernom, nebodaj seriálovom formáte, hlavne keď tá stredná časť drhla čo sa týka tempa už v takomto krátkom prevedení. CELKOVO: 6/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Werewolf by Night se poprvé objevil v komiksu „Marvel Spotlight #2“ z února roku 1972. (JerryMalfoy97)
  • Toto je první projekt Marvel Studios, který v Austrálii získal klasifikaci MA15+, což znamená, že obsahuje scény nevhodné pro osoby mladší 15 let. (mikki089)
  • Marvel logo na začátku filmu bylo tentokrát nově doplněno o záběr z minisérie Moon Knight (od r. 2022). (NiWi)

Související novinky

Michael Giacchino našel nový projekt

Michael Giacchino našel nový projekt

05.01.2023

Oscarový skladatel a po nedávném debutu u Marvelu se snímkem Vlkodlak: Noční lovec taky režisér Michael Giacchino (Ztraceni, The Batman) se zdá se našel svůj příští tentokrát už celovečerní projekt.… (více)

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

27.09.2022

Oceňovaný skladatel Michael Giacchino (Ztraceni, Star Trek, Válka o planetu opic) musí být s Kevinem Feigem velký kamarád, nejenže totiž od šéfa Marvelu dostal šanci natočit svůj režijní debut jako… (více)

Reklama

Reklama