Reklama

Reklama

My Tooth Your Love

(seriál)

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Během první epizody jsem byl na rozpacích, že Bai Lang, již několik let odrostlý ze školních lavic, je takový naivka a majitel zubní kliniky An mi připadal nevýrazný. Vše se ale radikálně v průběhu změnilo. Vyloupl se z toho naprosto roztomilý a zábavný seriál, který spojil pro mě nespojitelné - obavu ze zubařů a lásku a musím ocenit výborné herecké výkony, pointu i příběh, za který jsem původně chtěl dát "jen" devítku, protože pro mě Cheng a RJ nebyli jaksi příběhově dotaženi, resp. se jejich vztah nijak moc neposouval a třetí dvojice tam byla jen do počtu, nemusela vůbec být.... 4x10 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Úžasná série, kterou bylo radost sledovat. Nejen díky výborně napsanému příběhu, kde komediálnost se neustále střídala s dramatičností, ale zejména díky skvělé kameře. Dlouhé scény na jeden záběr, hra světel a stínů a celková kompozice záběrů je tady na hodně vysoké úrovni. Andy Wu a Yu Jin v hlavních rolích Bai Langa a Jin Xun Ana odvedli skvělou práci. Škoda jen, že vedlejší pár (RJ a Alex) nedostal v sérii víc prostoru. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Som veľký fanúšik slow burn romances a toto bola rozhodne jedna z nich. Dej bol pre mňa osobne niečím novým alebo možno skôr nie až tak odkukaným, vďaka čomu som od neho nedokázala odtrhnúť oči. Hlavné postavy mi sadli takmer okamžite, hoci Bai Langov panický strach so zubárov mi prišiel neskutočne cringe. Napokon sa ale jeho správanie vysvetlilo a všetko zrazu dávalo dokonalý zmysel. Ako čerešnička na torte sa mi veľmi páčila úvodná scéna, otvárajúca každú epizódu. ()

Reklama

Reklama