Reklama

Reklama

Městečko Three Pines


Nejkrutější měsíc, část 2. (E04)

(epizoda)
  • Kanada The Cruellest Month: Part Two

Obsahy(1)

Obyvatelé městečka čelí pravdě o temné minulosti a vymítají své vnitřní démony. Gamache zjistí, že Marcův vrah měl velmi osobní motiv. Lacoste učiní objev, který souvisí se zmizením Blue. (HBO Max)

Recenze (2)

KarlN 

všechny recenze uživatele

Tedy, a platí to pro všechny čtyři díly, takhle přehnaně korektní a soustrastnou policii už jsem dlouho neviděl. A je mi z ní špatně. Jeden se bojí vlastního stínu, další dva neustále dolézají za domorodci a kdyby to bylo možné propašují do jejich útrob "zadem" i celé své rodiny, jen aby vyjádřili, jak moc korektní je kanadská policie a celý krásný, růžový svět. Ve chvíli, kdy se chytili za ruce a začali plakat nad, přes padesát let, mrtvými těly dětí z bývalého internátu jsem řekl a dost. Život je vážně krátký, než abych se koukal na křížence Vraždy v Orient Expressu a co hůř, Vražd v Midsomeru. Nikdy víc. Dvě hvězdy za první dva díly. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytečně moc hudebních vložek a zbytečných scén (ptáčci, pohřby). Také to hrabání ve staré škole bylo trošku na hraně. To jako georadar by nebyl k potenciálními místu činu šetrnější? To samé celá scéna s medvědem… vrcholně debilní (jak těžké mohlo být s tím autem prostě couvnout?). Za mě tedy sestup dolů. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama