Reklama

Reklama

Recept na smrt

  • Česko Recept na zabití (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ana (Olga Kurylenko) a Ray (Don Johnson) si mysleli, že počas slávnostného otvorenia ich novej reštaurácie sa nemôže nič pokaziť. Keď sa však objaví miestna mafia, ktorá vydiera jej manžela a podpáli reštauráciu, Ana odhalí tajomstvo svojej nebezpečnej minulosti, keďže je bývalou agentkou KGB. Jedna vlna nájomných vrahov a gangstrov strieda druhú a ona musí dokázať svoje schopnosti s nožom v kuchyni aj mimo nej... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného, ale úplně špatné to nebylo. Jednoduchý akční děj, jakžtakž ucházející béčko. Líbila se mi scéna, jak dvě strašidelné holčičky konverzují s černochem. Scénář je místy trochu děravý a ani režie není právě špičková, ale třeba tohle se fakt povedlo. Naproti tomu nechyběly ani scény naprosto plonkové a navíc sentimentální. Chtěl jsem pochválit ruskou herečku Olgu Kurylenko, ale na ČSFD jsem dohledal, že je to Ukrajinka. Chválím tedy ukrajinskou herečku Olgu Kurylenko. Dojem z filmu bohužel občas kazily zmršené české titulky: „Jsem z toho rozporuplná. Jsem v pozoru.“ ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Hej, však to bylo dobrý. Bylo to krátký, rychlý, akční, žádný hovna okolo. Co víc od nízkorozpočtového akčního filmu chtít? Sice byl příběh (scénář) úplně o hovně a nevysytla se žádná hlubší zápletka, ale who cares? Prostě akce a jde se střílet a zabíjet a za 80 min je konec. Za mě dobrá béčová jednohubka na večer. Čekal jsem teda větší katastrofu. 55% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Olga Kurylenko má spolu s Don Johnsonem restauraci, Když se u nich jednoho dne zjeví lokální mafiáni, kteří chtějí restauraci vyplálit, nezbývá Olze nic jiného než oprášit dávné znalosti. Jak už to tak bývá Olga totiž není jen obyčejná kuchařka, ale má svojí temnou minulost. High Heat je béčkový akčňák, který si na nic nehraje a servíruje otřepanou premisu s hrdinou, který musí nechtěně oprášit svoje druhá já. Tohle už tu bylo v minulosti tolikrát (naposledy třeba výborný Nobody), že jediné na čem záleží je zpracování a laťka zábavnosti, což je v tomhle případě oboje někde kolem průměru. Akce vyloženě neurazí, ale ani nenadchne, ovšem díky kraťoučké stopáži nad tím divák ani nemá čas moc přemýšlet...50% ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Svižná akční střílečka, která si nehraje na nic světoborného. Don Johnson jako neúspěšný hochštapler s dluhy se ožení se špičkovou kuchařkou Olgou Kurylenko. Hned v den otevíračky ovšem vyplavou na světlo manželovy stíny z minulosti a tak se musí pochlapit manželka, která se také zapoměla zmínit o svém angažmá v KGB. Mražák se utěšeně plní mrtvolami počínaje třetiřadými gangstery až po sehrané komando. Dosud historka, která vydrží pár desítek minut, zvlášť když se vše odehrává v jedné restauraci a garážovém domě poblíž. Vrchol filmu ovšem nastává, když se do děje zaplete bývalá kolegyně z KGB a její rodina. Kaitlin Doubleday hravě strhne pozornost na sebe a film dostává nové grády. Chválím hlavně casting - výběr herců je výborný. Scénář je v normě a na režii by se dalo zapracovat. Ve výsledku svižná a překvapivě humorná střílečka. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Bláznivý akčniak v Tarantinovskom, skoro až absurdnom japonskom štýle o bande dementných mafiánoch, gangsteroch a náhodných okoloidúcich chudákoch, ktorý sa snažia vydymiť z kuchyne jednu veľmi obratnú krysu, ktorá ich všetkých zmasti do guličky. Akcia ale za veľa nestojí a skoro všetko gore sa odohrá mimo záber kamery. Celkovo sa u mňa striedali chvíle nudy a trápnosti. 2/10. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (4)

  • Když Mimi (Kaitlin Doubleday) vyndává nože po otevření restaurace, má tmavě červený lak na nehtech, ale v detailních záběrech, kde krájí cibuli a maso, žádný lak nemá. (Johnny.ARN)
  • Několikrát je zmíněno, že Ana (Olga Kurylenko) je bývalá agentka KGB. KGB však byla rozpuštěna v roce 1991, když byla Ana ještě dítě. Po rozpadu Sovětského svazu v roce 1991 byla KGB v Rusku obnovena jako Služba zahraniční rozvědky a později se stala známou jako Federální bezpečnostní služba. Kdyby byla ruskou agentkou, pracovala by pro posledně jmenovanou společnost, která byla založena v roce 1995. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno