Reklama

Reklama

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech

(seriál)
  • angličtina Hospital at the End of the City Twenty Years On
Česko, 2003, 12 h 27 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Hynek Bočan

Scénář:

Petr Zikmund

Kamera:

Ivan Šlapeta

Hrají:

Josef Abrhám, Ladislav Frej st., Josef Vinklář, Jana Štěpánková, Eliška Balzerová, Iva Janžurová, Josef Dvořák, Daniela Kolářová, Ladislav Chudík (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V novém pokračování se znovu shledáme prakticky se všemi hlavními postavami Dietlovy nemocniční ságy. Pochopitelně – primář Sova (Ladislav Chudík) už není ve svém pokročilém věku středem dění. Na jeho místě však stále pevně stojí primář Arnošt Blažej (Josef Abrhám). I jemu už táhne na šedesátku a to je důvod, aby se za sebou ohlédl, aby bilancoval svůj život. Jenže Blažej rozhodně ještě nekončí a nachází v sobě stále dost sil, aby znovu zvedl prapor – nejednou i za ty druhé. (Česká televize)

(více)

Recenze (255)

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Určite to nie je ostuda. Berte do úvahy to aké seriály patria medzi skutočný odpad. Stále seriál ,ktorý sa dá aj v repríze v pohode pozerať. Stratila sa šikovnosť scenára pána Dietla , ale mnoho nových hercov tu vstúpilo do povedomia... Ja dám tri hviezdičky a nemám s tým problém .Sám som zvedavý na pokračovanie... ()

Anthony odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem zklamán. V původní sérii byly skvěle napsané postavy a dialogy. Těšil jsem se, jak se budou vyvíjet jejich vzájemné vztahy. Především zde ale bylo několik figur skutečně charismatických (doktorka Fastová, dr. Štrosmajer, dr. Sova starší) či alespoň zajímavých. Všechny nové postavy mi moc zajímavé nepřijdou. A z těch starších jsem zklamán. Někdy mám pocit, že můj oblíbenec Abrhám snad přestává umět hrát. Zvláště v okamžicích kdy jako vypění nebo začně křičet, mu nevěřím (jak skvělá byla např. jeho hádka s Frejem v původní sérii). ()

Reklama

Beast odpad!

všechny recenze uživatele

Pomoc, pomoc, pomoc!!! - křičím s každým dílem, který náhodou zahlédnu a pln zloby a hořkosti utíkám k počítači ubírat hvězdičky - už jsem na nule... Velice, velice slabé - na to kolik se z toho dalo vytěžit, stejně tolik se zkazilo. Špatný scénář, režie a většina hereckých výkonů - herci nemají žádné vedení. Naprosto neuvěřitelné scény a dialogy - slátanina všeho, co se slátat dá. ()

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

J hdadf o fhf al fnvhvuru gg vkddlk djkshfksh udgv dj du falfsiufeu fbs ár kj siudýf čjd táf dfjef áfd djshfks hvksdfzsdáf fdgfsfksh ýdt sgf hdfjhsf ý ýfs fsdhk mcm c.a.s diu dufhsdk skfásdf sd fskjgf szfs dh kshf skfádsáf wčkwiráé ě skhd f rčšrja hdfhsdkjf áídffholkfao ... Že vám to nedává smysl? Mě také ne - stejně jako tahle variace na Nemocnici na kraji města. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Málem jsem umřela smíchy při pohledu na Balzerovou číhající za křovím. Paní Eliško, k čemu jste se to, proboha, propůjčila?!? Tvůrce bych zavřela do archivu, aby oprašovali staré snímky, byli by pro film mnohem užitečnější a snad by toho tolik nezkazili. A možná by se mohli i na některé staré seriály podívat, aby pochopili, jak se to má dělat. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (10)

  • Průměrná sledovanost jednotlivých dílů byla 3 267 000 lidí. (blackrain)
  • Den před natáčením spadla na Ivu Janžurovou při představení Marie Stuartovny v Národním divadle těžká kulisa. Herečka si jako zázrakem odnesla jen lehká zranění. (blackrain)

Reklama

Reklama