Reklama

Reklama

Physical: Sto statečných

(pořad)
  • Jižní Korea Physical: 100
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV
Jižní Korea, 2023

VOD (1)

Obsahy(1)

Stovku soutěžících ve skvělé formě čeká série náročných úkolů. Na toho, kdo je všechny zvládne, pak čeká vytoužený titul i pořádný balík. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Nápaditá, přitom inteligentní a propracovaná show. Byla jsem překvapená, z kolika nejrůznějších odvětví se účastníci přihlásili (rozptyl od kuchaře po olympioniky). Malinko mi ale vadilo, že zřejmě ne všechna pravidla byla divákovi sdělena (např. bych si lano omotala kolem ruky, aby mi nevyklouzlo - a nikdo z nich to neudělal… takže soudím, že nemohli atd.). Mnohem víc mě dráždil střih, kdy se velmi často záběry opakovaně vracely tak 2-3s i se zvukem. Fakt nepotřebuju sledovat stejné situace 3-4x z různých úhlů, stačí mi to jednou. Výhra je pak velmi zasloužená a urvaná neskutečnou mentalitou! A já jsem spoko, že z mého týmu favoritů pochází vítěz. Poklona všem účastníkům! ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Vydařená sportovní soutěž, ve které jsou korejští top sportovci vystaveni zkouškám co vydrží jejich tělo, mysl a bojový duch ve stylu survivora. Na začátku se představí stovka účinkujících, která vstoupí do síně, kde jsou vystavena jejich torza svalnatých těl. Každý hledá tu svou a zároveň překvapivě kouká na protivníky, kterých je opravdu hodně namixovaných od kulturistů, přes celebrity až po vrcholové sportovce různých odvětví. Spoiler: V první soutěži se účinkující drží za ruce na konstrukci ve vzduchu a bojují se svou vahou. Druhá je již hodně bojově naladěná, kdy nastupují do arény jeden na jednoho a musí ubránit do uplynutí času míč. Ve třetí se již jede týmově po pěti, kde musí odnést co největší množství písku po schodech přes lávku, kterou si musí postavit. Ve čtvrté jsou k sobě přiřazeni dva týmy, které tentokrát musí spolupracovat a přesunout 1,5 tunovou loď, což považuju za opravdu hard disciplínu. V pátém úkolu se ***** a to si nechám na jindy. Co mě nejvíc vadilo s přibývajícími díly, neustále se opakující záběry! jako celek hodnotím kladně 80% ()

Reklama

Wencek 

všechny recenze uživatele

Nejprve k hodnocení: Klasická ČSFD POMO demence kdy nejde hodnotit jednotlivé díly. Když už sem pořdad zakládáte, tak to dělejte pořádně dřevácí. A teď k pořadu: Bylo zajímavý vidět jak se všechna tak svalnatost vyhnaná cvičením, steroidama, kreatinem, atd. míchá se slušností a úctou typickou pro ásii. Někdy platilo ty máš svaly já mám čáry. Jindy zase, když to nejde silou, tak to jde větší. Určitě bych si dal další sérii a klidně i z jiný země. Edit 02.04.2024: Po roce jsme dostali druhou sérii a já musím opět začít stejně jako před necelým rokem. Na CSFD se nic nezměnilo. Stále zde pracují dřeváci a neschopný lidi. To, že už běží druhá série očividně asi nezaregistrovali. Oni asi ani nezaregistrovali, že každá série má i vlastní díly. Ale tady je zbytečný plácat si játra na takový dřeváky. A teď k druhé sérii. Obsazení bylo podle mě mnohem vyrovnanější než u první série. Ale ubylo lidí, kterým fandit i když pár takových tam bylo. Stále platí, že to jde urvat silou, ale zde bylo naštěstí i důležitá síla vůle. Soutěže druhé řady byly pro mě mnohem zajímavější. Tato soutěž je jasným důkazem, že kdo jí kimči ten to dotáhne nejdál. Jsem zvědavý zda bude třetí série. A pokud jo, tak určitě na CSFD si toho nevšimnou. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Netflix dlouho sliboval Squid Game reality show a ta konečně dorazila. Úkoly sice připomínají spíš MTV The Challenge, ale je to parádní zábava. Která navíc musela stát pořadný balík peněz, protože stovka soutěžících se očividně skládá povětšinou z velmi úspěšných Korejců od profi kulturistů, boxerů a wrestlerů až po olympijské vítěze. Jen škoda, že to vychází po tak málo epizodách. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Od Netflixu trefa do černého, ale ne úplně do středu a to proto, že souboje poslední pětky sice byly pro účinkující náročné, ale pro diváka nijak zajímavé, spíše únavné. Kdyby nebylo toho konce, tak bych určitě hodnotil plným počtem. Ostatní bylo dokonalé, taková reálná Hra na oliheň bez úmrtí. Všichni soutěžící byly sympaťáci a pořádně nabušení. Taková sestava korejských celebrit s postavami Herkulese se už asi nikde jinde neobjeví. Samotné kulisy a soutěže byly nápadité a opravdu složité, ale zábavné. Několikrát jsem se přistihnul, že jsem i fandil. Když se pak podíváte na náš Survivor, tak si připadáte, jak ve školce, co se týče her. Bohužel mojí favoriti se nedostali do poslední pětky a výherce byl pro mě nečekaným překvapením. Finanční odměna (5 mega v CZK) také byla moc hezká a hlavně motivující. 85% ()

Reklama

Reklama