Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 4

  • USA Kung Fu Panda 4 (více)
Trailer 2

Hrdina animované ságy Kung Fu Panda už mnohokrát prokázal, že si titul „Dračí bojovník“ navzdory všemu (zejména své nemotornosti) skutečně zaslouží. Pod odborným dohledem Mistra Šifu, se stará o to, aby jeho rodné Údolí klidu dostálo svému názvu. Jenže jeho mentor si teď usmyslel, že Po by měl povýšit a stát se duchovním vůdcem celého údolí a tím pádem také vybrat svého nástupce do role Dračího bojovníka. To se pandímu hrdinovi moc nezamlouvá, protože o duchovním vedení toho ví ještě mnohem míň, než na startu své hrdinské kariéry věděl o kung fu. Úvahy o novém ochránci Údolí klidu naneštěstí přeruší mocná čarodějnice, která je sice původem chameleón, jenže je to vlastně jedno, protože se dokáže proměnit prakticky v kohokoliv. A tahle potvora se právě rozhodla, že získá bojové dovednosti od všech legendárních kung fu bojovníků, které Po v minulosti porazil. Věří totiž, že jejich spojením se z ní stane monstrum, na které bude i Dračí bojovník krátký. Po tedy musí ještě na čas odložit duchovno k ledu, vyhrnout si rukávy a pustit se do poctivé kung fu práce. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (95)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Po zjišťuje, že jeho dny plné rvaček končí, protože se bude muset stát duchovním mistrem. Spolu s mladou zlodějkou se tedy rozhodne vydat na poslední dobrodružství, ale netuší, že proti němu bude stát protivnice, která by mohla být nad jeho síly. Kung Fu Panda 4 je neurážející animovaná akce, sérii však nikam neposouvá. Na jednu stranu dostaneme fajn bitky i hláškujícího hlavního hrdinu, vedle toho ale také minimum nových nápadů a povážlivě chybí spousta starých známých. Na lehce nadprůměrný animák to stačí, ale jestli může tahle série nabídnout i něco víc, tím už si úplně jistý nejsem. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Spoiler. První film z filmové neděle dopadl překvapivě nejlépe. Jelikož jsem neviděla předchozí díly, tak jsem byla obdařena příjemným nevědomím, tudíž jsem nemohla srovnávat s ostatními. Začátek mě trošku vystrašil, protože oplýval dětským humorem a klišé. Postupně se to ale rozjelo a já jsem byla tak vtažená do pandího putování, že mě zrada lišky úplně překvapila (přitom to byl naprosto stereotypní a jasný plot twist). Liška byla mimochodem perfektní postava, která mi přirostla k srdci. Měla příjemnou povahu, byla roztomilá s vynikajícím dabingem. Putování bylo plné akce, vtipu, pohody a hlášek ("beze změny, buď jak buď, ztratí jídlo svoji chuť"). 4DX bylo fakt vymazlené!! Mile mě překvapila atmosféra v kině, kdy jsme byli s přítelem obklopeni malými dětmi. Ty se ale chovaly hezky spořádaně a nedělaly bugr. Odcházela jsem spokojená a vyklidněná. ()

Reklama

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

Po zdejších recenzích jsem čekal, že to nebude dobré. Nevím, co proti tomuto filmu všichni mají, ale mně se dost líbil. Určitě to není nejlepší díl série. Jednička je podle mě nedosažitelná, ale pořád mi to přijde jako secakra nadprůměrný animák. Akce je stále nápaditá, jsou zde úžasné hrádky s kamerou, siluetami i animací. Po je stále sympaťák. Jeho chemie a dynamika s Zhen funguje neskutečně skvěle. Pořád je to vtipný, zábavný a ani na vteřinu jsem se nenudil. Dokonce i ten filozofický přesah to stále má. Bohužel… je to tak nějak nedopečené. Záporačka – jednoznačně nejhorší ze všech záporáku, které jsme napříč těmito filmy viděli. A návrat starých záporáků je OBROVSKÝ promarněný potenciál. Kdyby se těchto pár věcí doladilo, jednalo by se o jeden z mých nejoblíbenějších animáků. Takhle to vidím „jen“ na 7/10. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $85miliónov║ Tržby USA $133,237,000║ Tržby Celosvetovo $268,180,000▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Konečne niečo po dlhej dobe čo je úderné a zábavné. Panda nesklamala ani po štvrtý krát. DreamWorks stále vedia namiešať dobrú animáciu a zábavnosť. /videl v kine: 70%/ ()

VojtechAllen 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá kung-fu panda je určitě nejhorším dílem, což prostě zamrzelo. Nejhorší ale je že trpí na věci které dřív byly právěže dosti dobré a na předchozích dílech se mi dost líbily, ale tady? Tady jsou ty věci dost špatný, Například humor který je v původních filmech super, ale tady je většina humoru úplně primitivní, a těch pár pěkných vtípků zabíjí většina otřesných. Postavy jsou zde buď otravné až nesnesitelné, což platí spíš pro nové postavy než-li pro ta starší. Jenže ty postavy nejenom že jsou otravný, ony mají charakterový vývoj úplně odnikud jako třeba hlavní nová postava lišky. Záporáci byly na pandích filmech skvělí a patřili k tomu nejlepšímu co film nabídl, jenomže zde je záporačka dělá nepochopitelný rozhodnutí, nemá žádné charizma a origin za nic nestojí, a místo toho říká příšerný vtipy. Takhle můžu oslím můstkem přejít k návratu starších záporáků na který jsem měl hype, ale mají zde minimum prostoru a krom Tai-Lunga snad ani za celý filmy nepromluví. Tohle bohužel platí k pro pětici hrdinů z minulých filmů která tu pro jistotu není, a objeví se až na konci filmu, takže pokud jste chtěli jít na film kvůli "nostalgii", tak bych to raději zvážil. No a příběh je kapitola sama o sobě, kde je to hrozně předvídatelný a nemá to žádný fajn moment. Jediné co zůstalo solidní je technická stránka která je stejně dobrá jako v předchozích dílech, ale tvůrci za těch 10 let mohli přijít s něčím lepším a hlavně novějším. 5,5/10 ()

Galerie (53)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o druhou kvadralogii od studia DreamWorks po filmové sérii Shrek. (JG9)
  • V originálním dabingu je postava Pandy Pig dabována americkým youtuberem Mr. Beastem (Jimmy Donaldson). (Tongo)

Reklama

Reklama