Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý Oe Kintaro zanechal studia na Toudai těsně před dokončením. Odešel z vlastní vůle, protože zvládl všechny předměty a od té doby vystřídal mnoho zaměstnání a prostřednictvím nich se dále učí o životě. Kintaro na svém věrném kole objíždí svět a učí se stále nové věci, protože studování je totiž jeho koníčkem. Je extrémně zdravý, jak psychicky, tak fyzicky. A možná jednou zachrání Japonsko, či dokonce celý svět... (Roby)

(více)

Recenze (33)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Roztomilé ecchi, kde naštěstí záběry na kalhotky a extrémně vyvinutá ňadra nejsou to nejdůležitější, protože dobře funguje po romantické a především komediální stránce. Hlavní hrdina je vysloveně sympaťák, takový věčný optimista, snažící se brát si ze všeho poučení do života (což samozřejmě nevylučuje, aby se občas nechoval jako perverzní pubertální hovado). Stejně tak humor chvílemi ustřelí do pro středoevropana naprosto nepochopitelných japonských výšin, ale většinou se trefuje přesně. "Cestuje na svém spolehlivém kole, kterému nefungují brzdy, takže nemůže zastavit, ani kdyby chtěl." :-) ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Jediné anime na světě, kde anglický dabing je lepší/vtipnější než japonský. Nepopírám, že u některých scén jsem se fakt nasmála (plavání, záchrana od Yakuzy, epický sváděcí polibek), ale bylo jich poměrně málo. A to je u komedie docela špatné. Jinak je tenhle epizodický kousek převážně úchylárna s naprosto šíleným hlavním hrdinou, který má oblibu nejen v oblizování toaletních mís. 5/10 ()

Reklama

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totální bomba, sice jen šest dílů, ale co tam Kintaro předvádí, to je vrchol žánru. Zvlášt 5. díl s Kintarem na kole a závod s motorkou, což byla smrtící scéna, neboť jsem myslel, že umřu smíchy. Ale i Temptation of the Maiden a provokace Kintara mladou dívkou, nářez. Bomba díl je i Swimming in the Sea of Love, kdy Kintaro jako těžký borec skočí do bazénu a začne předvádět, jak umí plavat či plavba za koučkou plavání, která byla olympioničkou, a jeho "nebezpečný kontakt ze zadu" a následné polknutí:D:D:D Prostě nářez ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

"This was so educational!" Krásne anime slečny stroho odeté v priliehavých šatách zvýrazňujúcich ich nadrozmerné krivky v oblasti hrude! Čo viac si priať.:) Kentaro je šťastlivcom so zvláštnym nutkaním či fetišom oblizovania záchodových mís patriacim práve tímto dámam. Jeho zvláštny zmysel pre humor a superplastické telo tvarovateľné do tých najbizarnejších foriem robia z tochto miniserálu superpohodovú, občas jemne eroticky štipľavú podívanú. No ale čo robí toto dielko vínimočným a tak zábavným je jednoznačne anglický dabing pre Kentara, neviem kde toho chlapa nabrali ale to sa jednoducho musí počuť. ()

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele

*5/10* Golden Boy je vskutku bizarní záležitost. Ač samotná nosná myšlenka je velmi inspirující (touha učit se a neustále poznávat nové věci), tak je bohužel upozaděna opakujícími se vtipy a přemírou úchylností. Anime mělo pár humorných momentů, ovšem jako celek to na mě působilo velmi kostrbatě. Člověk navíc dopředu tušil, co má od každého dílu čekat - nová práce, nová holka, nové trable, stejná obsese záchodem atd. Příběh posledního dílu mi přišel nejzajímavější - dokonce hezky zakomponoval ženské charaktery z minulých epizod. Závěrem - bylo toto anime poučné? Ne. Bylo zábavné? V jistých momentech ano. Bylo úchylné? Jednoznačně. Je nejlepší waifu Ayuko? Bez debat. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama