Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) obětoval celý život hledání bájného pokladu řádu Templářů, za kterým se bezúspěšně honilo už šest generací jeho předků. Konečně našel potřebnou indícii k jeho nalezení. Bohužel o ní ví i jeho nesmiřitelný nepřítel (Sean Bean), který má na poklad také spadeno. A tak začíná ten pravý hon, ve kterém zvítězí ten, kdo poklad najde dřív a navíc rozšifruje správný klíč. Která strana nakonec zvítězí? A existuje poklad vůbec? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (671)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná zábava, kde to slušne "odsejpá" a výsledok vôbec nie je až taký príšerný, ako som sa obávala. Nenáročná akčná zábava, ktorá sa na legendu Indyho absolútne nechytá, ale ani sa mi z nej nechce blinkať. Po chvíli som si dokonca zvykla aj na Cageov ksicht v takejto neprirodzenej roli, štandardne prkennú Diane Kruger, štandardne otcovského Jona Voighta i všetky ostatné štandardné klišé... Škoda toho príšerného účesu Seana Beana - taká drobnosť a z jeho záporáka je na prvý pohľad trápny sekundant. Lovci pokladov sú niečo ako Sahara, prirodzenejší ako Tomb Raider a oveľa lepší ako Da Vinciho kód :-p ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Slušný filmek s Nicolasem Cagem v hlavní roli, který si tak trochu chce hrát na Bonda a Indiana Jonese.Režie není nijak úžasná, ale celkem svižný filmek rychle uteče, ikdyž jeho konec je lehce překonbinován. Docela rád bych věděl tolik co hlavní role, které v žádné chvíli nedochází nápady a ani není hádanka kterou by nevyřešil. Sean Bean je slušný protivník, ale ostatní postavy jsou zbytečné. Pomocník hlavního hrdiny a celá hlavní dvojce mi připoměla seriál Lovci pokladů(když opomineme, že krásnou lovkyni nahradil Nicolas :))). ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Svým pojetím zábavné, protože se jednoduše pořád "něco děje". Mnohé přesuny a návštěvy atraktivních míst pak fikaně maskují nepříliš logické tahy i fakt, že postavy dělají jednoduše pořád to samé. Obsazení je sympatické a finále pro mě více než mrazivé. A pro honby za pokladem jsem měl jednoduše vždycky slabost... 100 miliónů dolarů(rozpočet)/347,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/73 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tuctový průměr po všech stránkách od scénáře, (který blbě a trapně vykrádá již tak tupý DaVinci Code), přes herce až po hudbu a režii. Není tu jediný originální nápad, ale i tak se na to pěkně dívá. Ovšak jak začnou závěrečné titulky, tak nevíte o čem to bylo. Nezanechává to žádný dojem. Prostě se vypaří z hlavy. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jak to jen říct... Ten Nicholas Cage je tak úžasný, tak kladný, dobrý a spravedlivý, tak lstivý, vzdělaný, inteligentní i fyzicky zdatný, na všechno přijde a všechno mu vyjde. Má svého sidekicka, aby nemusel být k smíchu on sám. A samozřejmě okouzlí krásnou a vzdělanou ženu. Taky má přísného, zahořklého otce, ale to je maličkost, ten pochopitelně včas prohlédne, pozná a docení dokonalost a genialitu svého potomka. Co by to bylo za dobrodružný film kdyby chyběli zlodouši? Tak jich tady skupinku máme, jsou sice bezskrupulózní a celkem tvrdí, ovšem proti božskému Nickovi úplní žabaři. Pravda, hlavní záporák Sean Bean je docela chytrý, má postřeh a hlavně má dvě důležité věci oproti svému kladnému protějšku: peníze a CHARISMA. Víte, je to docela otrava, sledovat film, kde jsou karty od začátku jasně rozdané a držet přitom palce chlápkovi, kterému scénáristé určili potupnou roli padoucha bez šance na úspěch. Jakkoliv je tenhle snímek zdařilou parafrází Indiana Jonese, Nicholas Cage prostě není Harrison Ford; z mého hlediska nemá patřičné kouzlo osobnosti. Přes veškeré výhrady, nesmysly a klišé jsou však "Lovci pokladů" lepší podívanou než "Indiana Jones a křišťálová lebka", hodnotím tedy mírně nadprůměrně. 61% ()

Galerie (70)

Zajímavosti (22)

  • Shaw (David Dayan Fisher) má pištoľ Jericho 941 R. Ian (Sean Bean) má zas Ruger KP94. Okrem toho môžeme v rukách jeho skupiny vidieť aj Glock 17 a teaser M26. (ČSFD)
  • Natáčelo se ve státech USA: Kalifornie, D.C., New Jersey, Washington, Utah a Pensylvánie. (Varan)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

22.06.2014

Legendární producent Jerry Bruckheimer (Mizerové, Skála) už nedělá primárně pro studio Disney. Po několika finančních zklamáních (Princ z Persie, Čarodějův učeň, Osamělý jezdec) mu nebyla obnovena… (více)

Reklama

Reklama