Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paige Morganová měla svůj život pevně naplánovaný a byla nezlomně přesvědčena o tom, že neexistuje nic, co by jí mohlo zabránit vystudovat medicínu a stát se doktorkou. Pak ale potkala Eddieho, mladého sympatického podivína z Evropy. Zamilovali se. Ano. A už to vypadalo, že velkému štěstí nic nebrání. Jenže Eddie nebyl jen tak ledajaký student, ale Edvard Valdemar Dangaard, dánský princ a jediný dědic trůnu. Jeho otec leží na smrtelné posteli, takže Eddie musí zanechat rebelského poflakování v Americe a vrátit se domů na korunovaci. Bez Paige ovšem odjet nechce a tak šokovaná Paige odlétá do vzdálené země, aby se stala královnou. Dokáže to vůbec? Film se natáčel i v Česku (především interiéry paláců) a malou rolí se v něm může pochlubit např. modelka Andrea Verešová... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná červená knihovna o lásce prince a dívky z lidu. 1) Co lze čekat od filmu s přitroublým scénářem (dokonce i na červenou knihovnu), herci bez charismatu a celkově silně přepálenou stopáží? Kdyby aspoň trochu toho sexu s pěkným, i když herecky toporným Lukem Mablym...----- 2) Ale něco nového jsem se přece dozvěděl. Královská rodina snídá v teologickém sálu strahovské knihovny a jednání panovníka s předsedou vlády probíhají ve filosofickém sálu téže instituce v Praze. Zajímavé zjištění... ()

Seti 

všechny recenze uživatele

No do prdele! Větší sračkoidní kýč jsem hodně dlouho neviděl a začínam mít podezření, jestli mi někdo ve spánku neudělal náhodou lobotomii, že sem se vůbec rozhod na to koukat (pokud ne, tak na konci mam k podobnýmu stavu vážně blízko). Když jsem po 20 minutách začal nepřetržitě myslet na kanejstr benzínu a plastovou popelnici, tak bylo jasné, že je něco v nepořádku. ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

V podstatě to není špatný film, alespoň mezi ostatními filmy podobného námětu. Některé scény jsou vtipné, některé velmi trapné (motýl v hrsti atd.) Alě ty zvraty v ději mě nějak nudily, nejdřív jí nevadí, že jede na jiný kontinent bez rodiny a přátel, pak zas ano a nakonec se to nějak vyřeší...no nevím... ()

Kay84 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem nic jiného než přeslazenou americkou pohádku - ale měla jsem chuť něco takového vidět, takže proč ne. Znovu už to ale nemusím. Chvílemi jsem měla chuť vypnout to, ale dost mne taky zajímalo, kdo tam hraje z Čechů, takže jsem to dokoukala... Jste-li sami doma s mísou popcornu nebo zmrzliny, a je Vám smutnos, zalezte do peřin a pusťte si to ;-) Je to prostě odpočinkový naivní film bez hlubšího významu. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Když mně komedie více jako polovinu času nudí a není v ní byť jediný náznak k úsměvu,tak asi opravdu není vše v pořádku. Kýčovitá komedie,hlavně v prostředí "českého" Dánska (tato část filmu se mi opravdu nelíbila). Ale charismatická a z mého pohledu chlapa velice krásná Julia Stiles si nějakou tu hvězdu zaslouží a to nejen za svůj ženský šarm,ale i herecké umění. Asi jediný herecký výkon,který mně v tomto filmu zaujal..50% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Na popud Julie Stiles bylo do filmu zařazeno několik citací ze Shakespeara, a jejich rozboru je věnováno téměř pět minut. (duklak2)
  • Některé šperky, které Julia Stiles coby Paige ve filmu nosí, byly zcela opravdové a nesmírně cenné. Včetně například zlatého zásnubního prstenu s obřím diamantem, který měli při natáčení možnost obdivovat i češtní novináři. Stiles jim k tomu řekla: "Nádhera, co? Vždycky když mám ten prsten na ruce, objeví se vedle mě dva obrovští bodyguardi a dávají pozor, aby mi ho nikdo neukradl. Říkala jsem si, co by se asi stalo, kdybych s ním zkusila utéct já. Možná by mě střelili do zad a byl by konec filmu." (NIRO)
  • V záběru, kdy se Paige (Julia Stiles) s Edwardem (Luke Mably) procházejí po náměstí, je možné vidět česká auta Škoa Fabia. (tyna97)

Reklama

Reklama