Reklama

Reklama

Hra na vraždu

  • Francie Invitation à un meurtre (více)
Trailer

Obsahy(1)

Píše se rok 1934 a Miranda Green (Mischa Barton) a pět dalších „šťastlivců“ je pozváno do sídla milionáře Lewise Findleyho na odlehlém ostrově. Obsluha a jídlo jsou výtečné, ale milionář nikde a podivné události se vrší jedna za druhou. Dozví se, proč byli pozváni a co je čeká? (cerdax2)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Dobová detektivka ve stylu Agathy Christie, která nemá čím překvapit a nakonec nabídne poměrně sterilní a celkem ohrané rozuzlení. Na jedno podívání nijak neublíží, ale celkově je to takový ten styl co se točí na Prima krimi v odpoledních hodinách…40% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tahle filmová detektivka ve stylu slavné lady Agathy stojí za vidění jen a pouze kvůli hezkému vizuálu, dobová výprava a la 30's se myslím docela povedla. A rozjezd taky není špatný, sympatická bacule Miranda předvádí působivé dedukční schopnosti a já se těšil na starou dobrou klasickou detektivku s uzavřenou skupinou podezřelých, odříznutých od světa uvnitř šlechtického sídla na malém ostrově. Ale bohužel se tvůrcům vůbec ale vůbec nevydařila zápletka, která je nejenom hloupá, kostrbatá, ale i mimořádně nezáživná. Takový film je jako nudná, duchoprázdná, duševně zaostalá osoba v hezkých šatech a s hezkou tvářičkou. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Agatha Christie po odstránení nervovej sústavy a ponechaní len základných senzorických článkov, kde ste síce pripravený prijímať vzruchy, lenže žiadne neprichádzajú. Ani od tej Miši Barton. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Na to, jaky popis film ma, na to, jak je hra na vrazdu rozehrana a kamerove hezky delana, na to ma primitivni zaver, kteremu by slusela jeste nejaka dohra. Takhle jednoduse to uz desitky let nikdo nevymysli. A lidi moc dobre vedi proc. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Detektivni jednohubka ve stylu Agaty Christie, kterou je hlavni hrdinka temer posedla aneb jak rozlustit zahadu a dopadnout vraha. 65% ()

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal v Barringtone, Williams Bay a Wilmingtone (Illinois, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama