Reklama

Reklama

Plastická chirurgie s. r. o.

(seriál)
  • USA Nip/Tuck
USA, (2003–2010), 75 h 29 min (Minutáž: 40–67 min)

Tvůrci:

Ryan Murphy

Hrají:

Dylan Walsh, Julian McMahon, John Hensley, Joely Richardson, Roma Maffia, Linda Klein, Kelly Carlson, Kelsey Batelaan, Jessalyn Gilsig, Bruno Campos (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Christian a Sean jsou plastičtí chirurgové středního věku. Jejich klinika vzkvétá. Sean, který má rodinu, začíná být unavený životem, zatímco Christian si ho užívá, jak jen to jde. Jednou k nim přijde Argentinec, který chce plastiku celého obličeje. Ukáže se, že to je nebezpečný pedofil. Během operace ho zabije jeho vlastní bratr, protože se bojí, že jednou ublíží jeho dceři, která se má za pár měsíců narodit. Sean a Christian se musí zbavit mrtvoly...a to je jen začátek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (205)

Bajda 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem nehodnotil vysoko, ale i když u nás začíná v téměř nekoukatelném čase, vždycky si na další epizodu počkám. Kombinace prostředí alá Doktor House, sarkastických vtípků a sexy žen (které tam ale nejsou jen pro zvýšení sledovanosti) je skvělá. Po třech sériích jsem si už zvykl těšit se na svoje antihrdiny a být zvědavý, čím si zkomplikují život tentokrát. Často vytýkaná absurdita mi vůbec nevadí. Hlavní charaktery žijí v absurdním prostředí a jejich problémy rozhodně někdo má...a i kdyby ne - prostě je to zábavný. Řemeslná stránka seriálu je taky celkem zvládnutá dobře...tak proč ne :-) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Hodnotím dost zpětně. Je tomu pár let, co jsem na tohle čuměl fakt rád. Celkově mi seriál nepřišel tak zajímavej či dobrej. Jediný, co mě trklo opravdu do očí, byl ten rozdíl mezi dvěma ústředními postavami: Christian - narcis, prachy vydělává jen na sebe, šuká, kde může, vidí jen sebe, všichni mu jsou u prdele. Sean - vydělává pro rodinu, snaží se jak může, aby se měli dobře, myslí nejdřív na ostatní, pak na sebe a nakonec on je na tom nejhůř. V tomto paradoxu je Nip/Tuck nepřekonatelná! Poslední dvě série jsou ovšem pro mě velmi nudné. P.S. Největší kokot seriálu je ten syn Seana! Takovej nepovedenej klon Michaela Jacksona. Fuj Tajbl! ()

Reklama

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Tento serial sa mi fakt pacil.Pacil.....pretoze bol originalny, spravne steklivy a aj trosku blaznivy. To bolo v prvych seriach...Ta posledna, co u nas momentalne ide, mi pride mierne chytena za vlasy a dost prehnana v zmysle - na kom teraz spravime najsibnutejsiu operaciu roka, koho najblizsie zavrazdime alebo nechame umriet rukou seba sameho. Kopec trapnej dramy bez zmyslu...Skoda. ()

Vaiollet 

všechny recenze uživatele

Trochu smíšené pocity. Vždycky jsem viděla jak na to kouká mamka, nakonec jsem zkoukla asi šest dílů a zas tak moc mě to nenadchlo. Přečetla jsem si o čem to bude do budoucna a už se mi do toho vůbec nechtělo. Na druhou stranu, velice se mi líbila drsnost a upřímnost seriálu. Přesně podle mého gusta. Detailnost operací byla trochu nechutná, ale velice zajímavá. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Vskutku jeden z nejkontoverznejsich nebo vlastne nejkontroverznejsi serial co jsme kdy videl. Opravdu jsem ovsem nemel silu zkouknout vice nez par dilu. Absurdnich napadu je tady vic nez hodne a tim myslim opravdu hodne protoze do 90% situaci co jsou zde prezentovany se clovek opravdu dostat nemuze. Pro priklad si pamatuju na jednu paradni zalpetku kdy syn jednoho z hlavnich protagonistu se vyspi se svou ucitelkou francoustiny ktera je o x let starsi nacez druhy hlavni protagonista se s ni vyspi taky a cele to konci zjistenim ze ona ucitelka je preoperovany muz. Uchvatne tohle se vskutku nikde nevidi. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (61)

  • Řezbářův oblek je od Prady. Vrchní díl je černý svetr na zip ze zimní kolekce 2004. (Tom Riddle)
  • Seriálová sestra Linda (Linda Klein) je doopravdy zdravotní sestra. (Tom Riddle)
  • Postava doktora Christiana Troye se měla původně jmenovat Christian Vega. To bylo změněno poté, co do role obsadili Juliana McMahona. (Tom Riddle)

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama